| lplostonyou a întrebat:

Cititi si va minunati:) http://blog.ddumi.com/personal/2009/05/09/iubirea-la-12- ani.html Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Si?
ce'i cu asta. placeri inofensive de copiii.
toti placeam patimas cand eram mici. dar...mai mult prosteala da'ti seama.

| ßέßέ a răspuns:

Pe TPU acest subiect e vechi deja.straight face Daca apar intrebari de genul " Am 11 ani, e normal sa mai fiu virgina? ", da-ti seama. Iubire la 12 ani? Nu cred. E atractie cel mult, dar iubire? d'oh Ce iubire poate sa fie intre 2 copii care au invatat sa se sarute de pe net, cand se mai intreaba daca e normal sa mai fie virgini la 11 ani... E praf generatia asta care ne ajunge din urma [ pustii de la 9 ani incolo... d'oh ]

| TeoPT a răspuns:

Stiam asta. Exista totusi exceptii. Extrem de rare, ce-i drept. Dar exista

7h30

| Mjdolhfi a răspuns:

Nu e nimic fata de intrebarile care le gasesti aici pe TPU.

| Anileda a răspuns:

Nu prea cred eu ca este iubire la 12 ani, fetita aceea era prea naiva, si plangea dupa un pusti care nu o mai placea.
Asta e, nu ma mai mira nimic in ziua de azi.

| Sოﺁℓε a răspuns:

laughing e normal crezi ca la 12 ani nu te indragostesti? dragostea apare la orice varsta happy

| Emmeii a răspuns:

Eu am 13 ani. si nu inteleg. de ce ai spus "cititi si va minunati"
Sincer. cred ca nu trebuie sa ai o anumita varsta ca sa te indragostesti. poate e adevarat sau poate nu. nu stii tu ce simte "copilul"; _
pa.

| Noir a răspuns:

Mda... ce sa faci? astia sunt copii din zilele noastrestraight face

| JustAdreamer a răspuns:

Dragostea nu are varsta! tongue si eu am 13 si da, am iubit, am suferit, voi iubi si voi suferi.si poate se termina odata suferinta asta! tongue Nu poti stii niciodata cand te indragostesti... si nu poti zice ca e doar o "joaca"...sunt si cazuri in care e doar o joaca, dar "joaca" dinasta poate fii chiar si la 16, 17 ani, cand vezi un baiat care iti place, dar e numai o simpatie, nu o iubire! Pai cam asta e parerea meawinking

Simo big grin

| adina_6125 a răspuns:

Nu cred ca pteti voi sa comentati despre iubire la 12 ani si eu am 12 ani si stiu cel mai bine cum e sa iubesti la varsta asta nu cumentati daca nu stiti ce e in sufletul acelor persoane

| deia a răspuns:

Hahahah rolling on the floor).

Eu am lasat acolo comentarii multe acum 1 an.
Ei nu relizeaza de fapt ce inseamna "dragostea adevarata" ei simt ceva acolo ( o atractie ) si cred ca a dat dragostea peste ei.
E normal sa simti chestia asta la varsta lor, toti am simtit-o, unii mai devreme altii mai tarziu, insa nu este dragoste!
Eu am incercat sa le explic ca nu simt dragoste cu adevarat dar ei au venit cu comentarii de genu " Daca nu e dragoste ce-i? Nu-mi pare rau ca am facut-o la 12 ani"... e logic ca acum nu ii pare rau, la mintea pe care o are nici nu gandeste chestia asta, insa mai tarziu va fi afectata de chestia asta, psihic si fizic (cancer de col uterin, infectii, sida, sifilis sau o eventuala sarcina ). Domnisoara care a facut-o spune ca nu ii pare rau ca a facut-o. ii pare rau ca l-a pierdut. laughing. sunt sigura ca dupa ce a rezolvat-o a plecat ...sunt si exceptii care nu fac asa, 1 la 1. 000. 000.
Ele sunt prea naive, e normal, daca nu au fost educate cum trebuie, dar asta e generatia...
Se vor destepta peste multi ani, dar atunci va fi prea tarziu.
Trist, dar adevart happy.