Stii care-i problema? femeile daca te-au scos de la inima...pa.nu se mai uita inapoi.
Adevarul este ca da ai gresit si esti un fraier. Orice alta fata ar fi facut acelasi lucru, Exista o vorba: "Iubim soarele dar cautam umbra cand bate, iubim ploaia dar ne ascundem sub umbrela, ne place vantul dar inchidem geamurile cand bate, de aceea sunt speriat cand spui ca ma iubesti".Ei bine acelasi lucru se aplica si in cazul vostru. Ce poti sa faci?
Pai ai putea sa organizezi un picnic intr-un loc dragut, sa fiti singuri si atunci sa-i spui cu cuvintele tale nu de pe net, cat de rau iti pare ca nu ai pretuit-o cand ai avut-o, cat de mult o iubesti...nu stiu care sunt sansele sa te ierte dar ceea ce-i spui trebuie sa fi din inima si sa fii sincer si pot strecura si mici glume dragute.
Tot ce-ti pot spune este bafta si data viitoare ai grija, deoarece cand faci o fata sa sufere nu va uita...
Mda, si tu ai fost cam badaran poate. Ea evita subiectul pentru ca pentru ea a fost mai dureros ca pentru tine. Da ar fi bine sa vb in particular fara nimeni altcineva si sa nu o lasi sa plece pana nu esti lamurit clar daca te mai place sau nu. Poate te mai place inca si evita subiectul pentru a nu-si mai aminti de tine si ca nu vrei ca ea sa fie cu tine. Nu stiu ce e in mintea ei, dar pot fi multe variante. Vb cu ea. Bafta
Nu stii sa pretuiesti pana nu pierzi...
Cumpara un trandafir, gaseste momentul potrivit si ferit si ofera-i trandafirul si spune-i tot ce ai pe suflet. Spune-i ca iti pare rau ca nu ai stiut sa o apreciezi si cere-i a 2-a sansa.
Fii sincer cu ea si arata-i ca, chiar iti pasa de ea si o iubesti.
Multa bafta
Daca zici tu ca te-ai invatat minte...
Tipa clar nu te mai place. Dar poate mai e dispusa sa riste inca o data cu tine.
Fa si tu cumva sa vada ce ai scris tu aici. dar eu nu cred ca te-ai schimbat. Ti se pare. Ai gresit, platesti... Bafta!
Iti ceri scuze, ii spui ca ai facut o greseala si ii mai spui tot ce ai pe suflet.
Daca nu mai vrea treci peste.
Dragoste cu forta se numeste viol.
Succes!
Mortii cu mortii, viii cu viii, prietene. P**a n-o bagi de 2 ori in acelasi prezervativ. Nu exista impacari. Exista doar certuri in relatie. Cand s-a terminat, se termina de tot. Daca nu realizezi asta, esti un cretin care prelungeste un nimic.
Ai pierdut-o, prietene! Nu te mai iartă femeia după asemenea gesturi. Îmi pare foarte rău pentru tine dar asta este viața. Încearcă să înțelegi. Dacă te va ierta, rămâneți prieteni o perioadă şi demonstrează-i că te-ai schimbat.
Draga idiotule. In primul rand atunci cand o fata te saluta din politete pentru ca tu o saluti primul si ea niici nu te cunoaste nu inseamna ca esti cu ea. O despartire cu textul,, Ne despartim dar ramane prieteni'' e casi cum ai zice Cainele-i mort da putem sal pastram. In cazul tau nu findca nu erati prieteni nici inainte. Iti sugerez sa citesti biblia si sa reciti noapea psalmii de la 42 la 50. Mult succes sa-ti dai seama ca esti prost si nu ai prieteni de fapt.Bafta! Nu uita de rugaciunile ce ti le-am dat.Ele sunt pentru oameni cu probleme mintale ca tine!