Ce varsta aveti? Tu in special? Nu mai plange atata dupa ea ca plangi degeaba. Daca vrea sa plece las-o sa se duca.Nu ai ce sa-i faci. (Eventual sa ii,, razi'' o palma ca sa aiba un motiv bun sa plece.) Un vecin mai indepartat de-al meu a fost parasit de nevasta la 2 ani dupe ce s-au casatorit. Ea a fugit cu seful lui (pentru BANI) si a lasat in urma un sot si un copil de un an. Si pentru asta, acest baiat si-a gasit pe altcineva dupa cateva luni. SFARSITUL ESTE DOAR UN NOU INCEPUT.
Ia exemplu,, vecinului.''
Daca vrei sa povesteti cu cineva da-mi un mesaj privat cu id tau de messenger.si eu sunt in aceas situatie ca si tine, si poate putem sa ne sfatuim unul pe celalat.Ai grija de tine pa
Daca are 17 ani, e clar! Numai la o asa varsta consideri ca nu ai gresit cu nimic daca iti inseli iubitul/iubita.Sigur se va despartii de tine dupa aceasta pauza.O pauza uneori e bine-meritata,dar legat de sentimente ma insel. Poate nu mai simte mare lucru pentru tine, de asta ti-a dat o pauza, iar eu sunt de parere ca intr-o saptamana nu exista sanse sa ii revina sentimentele.Nu iti mai fa sperantze ca la sfarsitul acelei perioade sa fi si mai dezamagit.Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva,iesi cu prietenii tai in oras,la un biliard,poker,jocuri electronice sau altele,schimba-ti poza cu ea de pe fundalul telefonului, sterge-o de la ultimii apelati, nu te mai uita la pozele cu voi doi.Nu s-a terminat lumea la ea,crede-ma.O va mai face,pentru ca daca are gandirea asta,sigur si data viitoare va considera ca nu ti-a gresit. Vorba aia"o cresti tu si ti-o f*** altu".E greu, la inceput e greu, apoi devine obisnuintza iar mai apoi te vei reface.Esti barbat la urma urmei, unde e mandria ta?
Timpul le vindeca si pe cele mai adanci rani
Fruntea sus, zambeste la lume si sunt convinsa ca o vei gasi pe cea care o cauti de atata vreme.
Numai bine!
Nu e de mirare ca te-a parasit, femeile (ca si noi de altfel) fug dupa astfel de perechi f. strans legate in care ar muri unul fara altul.
Sunteti tineri, nu a vrut sa piarda tineretea intr-un cuplu sufocant. A cautat aventura si e perfect normal - one life, live it.
Cauta ceva carti despre hedonism, trairea clipei si a tineretii; ai nevoie sa iti schimbi perceptia despre viata, increderea in sine si spiritul de invingator, altfel nu te vad bine.
SongKangfan1 întreabă: