anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cititi Va Rog! Voua vi se pare normal ca o fata sa spuna ca inca mai are sentimente pentru mine si ca ii e dor de mine si peste 3 zile eu ii zic i love you si ea imi zice si "eu ( ca pe un frate) " si mai are si tupeu sa imi zica mie ca vrea sa imi arate la web ce a scris frateso de 4-5 ani,va dati seama nici nu e la scoala, si imi bag mie la web in ochi pe foaia care scrie "te iubesc" scris frumos si cica de frateso care nici nu stie sa scrie. Eu ce sa cred acu ca ea imi zice mie ca ma iubeste (nu o mai cred) sau ca e prea proasta incat sa imi bage mie in ochi ca a scris frateso "te iubesc" ca ma doare pe mine in cur ce a scris fraso. Eu ma gandesc asta are minte sau e proasta adica ea nu se gandeste ca odata ce ii arata unui baiat care stie ca o iubeste ( eu ) la web scris te iubesc ca el isi face sperante ca prostu?
Scuzati pentru cum vorbesc despre ea dar sa stiti ca eu o iubesc de vreo cativa ani foarte mult si m'a facut mult sa sufar si acum tot o iubesc dar parca o si urasc daca as putea as omorao,i-as taia gatu x(angryangryangry.
Care vrea sa ma ajute va rog mult lasa-ti un id in privat pentru ca am mare nevoie de ajutor, recomandat o fata care stie cum se comporta fetele si ce sentimente isi fac. Va rog foarte foarte mult!

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Scuză, dar "o iubesc" și "daca as putea as omorao, i-as taia gatu" nu se leagă deloc...

Mai bine las-o în pace, pentru că ceea ce simți nu e iubire și nici ea nu pare a fi foarte interesată. Nu vă mai pierdeți timpul unul altuia! Nu are rost.

| Narfundo a răspuns:

Bine ma devil hai ca o sa iti raspund.Macar o atentie sa primesc daca sunt printre singurii care te trateaza cu seriozitate.
Pentru a avea o prietena, iubita, ce vrei tu, mai intai trebuie sa devii o persoana puternica. Exista doua lumi.Lumea fizica si cea spirituala.Adevarul e ca nu trebuie niciodata sa crezi despre tine un lucru care nu este adevarat.De multe ori oamenii au puterea sa ne influenteze cu gandurile si cuvintele lor. Sfatu meu este sa te intaresti la aceasta categorie.Adu doar bunatatea in jurul tau prin gandire.Gandirea este foarte, foarte importanta.Atunci fata va dori sa fie mai mult decat sora cu tinewinking.

| Daniel2332 a răspuns (pentru Narfundo):

Mda doctorul phil crede ca nu la prea ajutat raspunsul tau

Răspuns utilizator avertizat
| Cleopa a răspuns:

Putem vb prin mesaje la privat daca vrei. vreau sa stiu cati ani ai tu si cati ea ca sa ma pot afirma cu ideile

| Daniel2332 a răspuns:

Pai am un singur sfat... nu-i taia gatu cu lingura am incercat nu merge...

Răspuns utilizator avertizat
| Daniel2332 a răspuns:

Ok spune-i doctorului phil cum te simti nerd