| Brotacelu a întrebat:

Claudelu [adica un amic] a spus o afirmatie precum ca: "femeile cu calitati fizice indoielnice si cu cateva mai multe kile in plus fac un sex oral mai bun decat cele care le vedem noi perfecte la corp din cauza ca simt nevoia sa compenseze pentru ceea ce ele cred ca le dezavantajaza"
Sunteti de acord cu aceasta afirmatie? Ati intalnit asa ceva?

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da,. cam asa e, dar, si mai important e de ce, cum, si cat de artistic/variat. (pasional!) o face acea tipa cu cateva kg in plus, dar care, oricum ii pot conferi un farmec absolut aparte...
La fel cum, una cu 60/09/60 poate fi de-a dreptul exasperanta de "stangace", falsa si dezgustatoare prin teatrul prestat! (pentru cei cunoscatori, evident!, nu?!)...

| Bacemi a răspuns:

Eu cred ca este adevarat. Este la fel cu orice alt capitol din viata noastra. Fiecare incearca sa compenseze defectele cu niste calitati. Gandeste-te ca e acelasi lucru cu pierderea unui simt. Cand pierzi un simt celelalte se intensifica.

| Barajag a răspuns:

Mai brotacel, nu le-am incercat, daca eram barbat si daca eram amic cu tine mergeam amandoi si ne luam cate o dolofanica si apoi sa fi vazut sex oral la elelaughingNu tin sa te contrazic, cine stie poate e adevarat ce spui tu acolo sau ia zi tu ai incercat cumva?hee hee

| bogdand a răspuns:

Nu e neaparat adevarat! Nu mai generaliza cand e vorba de sex. Experimenteaza!

| iri a răspuns:

In general cred ca este adevarat, dar mai sunt si exceptii. Fiecare om cand realizeaza ca are un defect, o lipsa, incearca sa compenseze.

| alin2oo8 a răspuns:

Este adevarat... daca nu pot sa atraga privirea...Macar "gandirea"laughing!