| EuCuTine a întrebat:

Cn imi cunoaste "problema" as vrea sa mai ma ajute si cu asta. Ieri am vb cu ea prin sms pana la 1 dim.Pe la 22 cam asa mi a dat ea un sms care suna cam asa "Am facut o baie fierbinte cu spuma:X:X:X ce relaxant a fost". Ok si dupa mai multe ore de sms mi a venit in cap sa o intreb daca sa mai gandit la ce am vb noi si mi a zis " pai da ma m mai gandit dar tot nu am ajuns la o concluzie". OK fuk adica eu pnm stau vb cu ea si etc imi zice *** niste chesti pe care eu nu le am interbat si tot nu imi da macar de inteles ca pnm mai vrea nu mai vrea sau mai stiu eu ce... Vreau si eu o idee de sms prin care sa ii explic ca pnm nu vreau sa astept 2 secole dupa ea pana se hotaraste dar sa nu sune ca un sms de genu nu mai vreau sa fiu cu u.Eu azi ma m gandit sa nu ii dau nici un sms sa vad daca imi da ea un semn de viata. Pliz help ca si eu va ajuta tonguebig grin. ps ( nu vreau sa renunt la ea pentru ca o plac nu neaparat cum arata dar in general cum are ea comp ) ( da stiu ca sunt multe alte fete si ca nu trebuie sa ma blockez pe 1 dar nu vreau sa renunt ) ( pentru ce i care nu cunosc inainte sa faca afirmati gen " este o proasta si sigur are pe cine va" VA ROG intrati pe pprofilul meu si citit ce am scris ieri de ea si de mine )

Răspuns Câştigător
| 1micdamare a răspuns:

Esti prins in mrejele ei. faza cu baia relaxanta a fost un tertip pentru a te aprinde.nu avea cu cine sa comunice, se plictisea si te-a ales cobai ca sa aiba cu cine comunica pe telefonul ala de care sigur e dependenta. i-ai facut jocul, acum trebuie doar sa schimbi regulile.nu e tarziu, dar e necesar sa fi inteligent si prudent.jocul vostru a devenit o vanatoare, in care tu esti prada.si nu e vb de firma happy
de-acum va fi frumos, dar mai intai, e necesar sa te linistesti!
baga-te 3 zile in pestera, nu da semne de viata si treci la planul B.
stii unde ma gasesti!

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vede ca stai dupa curul ei si de-aia te tine ca pe un catel ce cerseste pe strada!

Are orgoliu in ea si ii atati mandria ei de fata cand o lingusesti!

In locul tau ii dadeam cu jet la primul semn ca isi bate joc de mine.Incercarea ei de a face pe femeia fatala e o prostie!

| AndaWest a răspuns:

Pnm nu poti avea chiar tot ce vreilaughing

| Savy a răspuns:

Da bai, chiar asa in "pnm", nu fi cretin in "pnm" (prea tarzui, a?), mergi la scoala in "pnm", mai invata ceva in "pnm", scrie cum trebuie in "pnm", PUNE-TI PRIORITATILE IN ORDINE copil tampit ce esti.

| Ciprianch28 a răspuns:

Pai "pnm" daca vrei sa ramai cu ea inceararca sa port in in "pnm" o discutie cum ca "pnm" tu o vrei si ca ar trebui sa treceti la urmatorul pas in "pnm" ca ai si tu nevoile tale in "pnm", iar daca nu e inca hotarata las-o in "pnm" intelegi in "pnm"?

| Love_1201 a răspuns:

Numai vorbi cu ea un timp, nu-i raspunde la mesaje, nu-i returna apelurile "beepurile". asteapta si vezzi ce se intampla. Daca tine la tine, o sa te caute din ce in ce mai mult.Numai sta atat dupa fundul ei.inteleg ca o placi muult, dar fi putin mai rece cu ea cand vorbesty chiar daca nu ai vrea sa fie asahappy. Succes!

Si care e problema voastra, daaca a scris asa?raised eyebrows
fiecare isi poate exprima sentimentele, starea de spirit in ce mod vrea.Si nimeni nu cred ca e in masura sa comentezewinking