Am patit si eu asta cu o prietena de-a mea, dar am fost cu ea la insistentele ei, in ciuda prietenului ei care se uita urat la mine dar numai odata am fost, pe urma am lasat-o singura sa ii explice de ce se teme, sa comunice amandoi ca asta e important.Si incet incet nu o sa se ma sperie nici de sarut. Ca sa nu se supere pe tine ca nu o ajuti du-te cu ea dar pe urma stai mai la distanta de ei, lasa-le putina intimitate. Apoi daca pe el il deranjeaza si te intreaba de ce ai venit cu ea ii spui ca asa a vrut ea. Si spune-i prieteni tale ca a 2-a oara va trebui sa se descurce singura. bafta
Uite si eu am o prietena in aceeasi situatie, dar ca ea nu este cu el, insa se plac.
Daca este mergi azi cu ea, dar sa nu te uiti la ei, gaseste-ti alta ocupatie pe telefon etc.
Daca el vrea sa o sarute si tu te uiti la ei, n-o s-o mai faca.Asa a patit si prietena mea.
In legatura ca ea nu s-a sarutat niciodata, nu e o rusine.Totul o sa vina de la sine si o sa fie ceva special.Bafta.
Sau daca simti chiar ca nu e bine sa fi tu singura, spune-i lui sa aduca un prieten si tu sa stai cu el.Cine stie poate ajungeti si voi la o relatie.