| Aηηy a întrebat:

Colega mea de banca este una dintre prietenele mele cele mai bune, ne intelegem foarte bine si uneori ne jucam si ne gadilam, ciupim, batem in gluma...mai rau ca niste copii mici. Ea are acum un prieten si ii e frica ca daca o las singura cu el, el o va saruta pe gura si ea pana acum nu a mai facut asta cu nimeni. Astazi intram la 15:30 pentru ca cei de a 8-a dau examen si prietena mea a planuit de ieri ca sa se intalneasca cu baiatul asta dar ce e si mai nasol, trebuie sa vin si eu cu ei. Eu i-am zis lui ieri ca n`o sa vin ca sa le ofer putina intimitate, da ea a zis ca daca nu vin se supara pe mine. Ce sfaturi imi dati? sa ma duc sau nu?
azi am vorbit vreo 2-3 ore cu ea la telefon si i-am zis ca o sa ma duc da pentru ultima oara, i-am explicat ca el e cu ea si nu cu amandoua si vreau sa inteleaga ca n`am ce sa caut eu acolo. Pur si simplu ma simt foarte naspa ca trebuie sa stau cu ei cand se saruta si etc. El nu vrea ca sa vin eu dar ea tot nu intelege si ma obliga sa vin... sad

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Am patit si eu asta cu o prietena de-a mea, dar am fost cu ea la insistentele ei, in ciuda prietenului ei care se uita urat la mine laughing dar numai odata am fost, pe urma am lasat-o singura sa ii explice de ce se teme, sa comunice amandoi ca asta e important.Si incet incet nu o sa se ma sperie nici de sarut. Ca sa nu se supere pe tine ca nu o ajuti du-te cu ea dar pe urma stai mai la distanta de ei, lasa-le putina intimitate. Apoi daca pe el il deranjeaza si te intreaba de ce ai venit cu ea ii spui ca asa a vrut ea. Si spune-i prieteni tale ca a 2-a oara va trebui sa se descurce singura. baftawinking

3 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Uite si eu am o prietena in aceeasi situatie, dar ca ea nu este cu el, insa se plac.
Daca este mergi azi cu ea, dar sa nu te uiti la ei, gaseste-ti alta ocupatie pe telefon etc.
Daca el vrea sa o sarute si tu te uiti la ei, n-o s-o mai faca.Asa a patit si prietena mea.
In legatura ca ea nu s-a sarutat niciodata, nu e o rusine.Totul o sa vina de la sine si o sa fie ceva special.Bafta.
Sau daca simti chiar ca nu e bine sa fi tu singura, spune-i lui sa aduca un prieten si tu sa stai cu el.Cine stie poate ajungeti si voi la o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te duci si sa ma chemi si pe mine. Tragem o ****a in 4 laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc nu vrea sa aiba un prieten asa de,,,,,,,,,,, sa se desparta de el