anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colega mea mi l-a suflat de sub nas cu nesimtire...
Am cunoscut intr-un club un tip. Mi-a cerut id si am vorbit mai apoi pe mess.
O colega de-a mea insa, era f interesata de el. Eram impreuna in club cand l-am cunoscut. Am mers din nou in club si ea a insistat sa-l chem si pe el. I-am zis ca eu merg in clubul respectiv ...si a venit si el.
Ea.nici n-a stat pe ganduri... S-a apucat sa danseze pe langa el, sa tot susoteasca la ureche cu el. Baiatu se tot uita la mine in prima faza, dar mai apoi, cum eu am inceput sa povestesc cu un prieten, s-a lasat si el dus de val cu ea si a inceput sa danseze cu ea. Am plecat dupa putin timp acasa, cu amicul respectiv.( bineinteles ne-am oprit intr-un parc si i-am povestit ce nasol ma simt pentru ce a facut atata ea cat si el ).
Ea. a mai ramas, cu el bineinteles. Ca l-a intrebat daca mai ramane si a ramas si ea.
L-am trimis pe amicul meu putin mai tarziu sa vada ce fac si a zis ca dansau, nu se sarutau sau ceva de genul. Dar dracu mai stie... Ma simt f aiurea. Nuºi prima data cand ea face ceva de genul asta.
Daca stia ca am eu ganduri cu el si ca si el m-a placut. pentru ce s-a mai bagat?
Mai apoi. cat de prost a fost si el sa faca asa ceva?
Spuneti-mi cum sa ma comport cu ei 2 de acum inainte. Nici nu stiu ce sa-i spun lui cand intra pe mess. Ca ei o sa-i spun direct ca-i o nesimtita, fara rezerve.

3 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Chiar ar trebui sa o ''parui''pe respectiva ta colega un pic.Insa a avut tupeul sa se dea la el pentru ca practic(inconstient desigur)tu i-ai permis sa faca asta.Ai spus ca atunci cand ea a inceput sa se fataie pe langa el, acesta tot se uita intruna la tine, pot sa jur ca privirea lui striga:Help! Ai pierdut teren in fata ''adorabilei''tale colegi prin simplu fapt ca nu te-ai prezentat la dans intre cei doi(uneori este nevoie sa ataci si cu armele inamicului), in schimb tu ai inceput sa conversezi cu un amic al tau, prin asta victima(cel de pe care erai inebunita)a inteles ca nu-ti pasa, tu il faci gelos vorbind cu un alt baiat(chiar daca nu e mai mult decat simpla prietenie)iar el te face geloasa(ca pana la urma de asta suferi)dansand cu o alta fata.Saracul baiat acum probabil nici nu pricepe ce-i cu tine, daca ai fi avut incredere in faptul ca te place nu ti-ai fi trimis amicul sa spioneze, pot sa jur ca nu s-a intamplat nimic intre el si colega ta(depinde si de ce a crezut el vazandu-te plecand doar cu amicul), fi si tu, te rog eu mult, mai infipta daca chiar vrei sa fie ceva intre voi doi.Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai că nu înțeleg, de ce e EL ăla prost? Te-a văzut pe tine ocupată cu amicul respectiv și a lăsat-o baltă. Dacă voiai „ceva" cu el, trebuia să-i dai și tu atenție nu să aștepți să-ți aducă totul pe tavă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa nu o bagi in seama pe colega ta, fii indiferenta sigur ea stie ca ai de gand sa ii ceri o explicatie, fii indiferenta.si in ceea ce il priveste pe baiat fa-l sa ii para rau, bate apropouri ca ai fii putut sa dansezi cu el dar pr ta...stii u

succes:*