anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegii mei ma pipaie. Le-am spus parintilor, au discutat cu ei si dupa o luna iarasi au inceput si mai rau. Acum trag de bluza mea, dupa ore imi spun sa ma grabesc sa merg acasa ca or sa ma prinda. Imi dau palme la fund cu toata forta lor, de ma inrosesc. Nici in curte nu mai pot sa ies ca ma pun la perete si ma trag de haine, fac apropouri porcoase. Ripostez, dar nici nu le pasa, sunt doar o fata contra 4 baieti. Acum o saptamana unul dintre ei mi-a si pus mana la partea genitala. Ce sa fac? Nu vreau raspunsuri gen asa fac baieti, la mine asta deja a devenit o rutina zilnica pentru ei. Voi ce ati face?

27 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vino cu politaiul la scoala si arati cine sant intrusii ca sa le dea o amenda buna la parinti sau sa li se intocmeasca un dosar penal

| Pacala a răspuns:

N-ai profesori? Director de școală? Polițist de proximitate? Și, mai ales... numai ție ți se întâmplă asta? Colegelor tale nu li se întâmplă?

| mdany a răspuns:

Fac si ei ceea ce vad in jurul lor..asta este o problema destul de grava pentru copii de varsta lor. Explica-le parintilor situatia in care esti, exact cum ne-ai scris si fi sigura ca vor lua masuri. Daca totusi situatia nu revine la normal, se poate face plangere la politie.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe langa celelate sfaturi ia-ti si un baston cu electrosocuri. Ori sa se bucure cand ii vei atinge. ATENTIE! Citeste aici: Nu este legal sa le porti, fara drept, in anumite locuri sau la anumite evenimente, prevazute expres de legea penala. Conform Codului penal, citez:
"ART. 372
  Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase
  (1) Fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun:
  a) cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire;
  b) arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru şocuri electrice;
  c) substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
  (2) Folosirea, fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri de distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun a obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
  (3) Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă."

| shadow72 a răspuns:

Vorbesti cu parintii si ii rogi sa vorbeasca cu profesorul sau cu directoarea...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Yayayaya nebuno ceti mai place sa te pipaieeeee ahhhhh niagara intre picioarele tale

| Emilian65 a răspuns:

Mergi, impreuna cu parintii la politie si reclama-i pe acesti baieti despre ceeace iti fac tie la scoala, pe drum spre casa sau in curte.

| LoveSleep a răspuns:

De ce am senzația că în ciuda -nesimțirii- lor, problema e la tine?
Probabil că mă înșel.

| Sidonia07 a răspuns (pentru LoveSleep):

Bine punctat laughing

| Latch a răspuns (pentru Sidonia07):

M-ai „ajutat" foarte mult, sa stii!

| Sidonia07 a răspuns (pentru Latch):

Si te ai gandit sa te iei de mine, ah?

| Latch a răspuns (pentru Sidonia07):

Nu ma iau de tine, doar ca nu inteleg unele persone care se inscriu pe TPU doar ca sa-si bata joc de altii. Daca nu ai venit aici sa ma ajuti nu mai raspunde si gata!

| Lawliet14 a răspuns:

De ce nu s-a discut problema cu dirigintele? Existe metode prin care in interiorul scolii acestia pot respecta regulamentul. Scaderea notei la purtare, daca nu se poate merge pana la exmatriculare. Daca dirigintele nu se sustine, exista si directiune. Si il mai ai si pe tatal tau, le poate pune pumnul in gura. Nu te lasa terfelita si mergi si la psihologul scolii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as lua masuri, chiar si politia.Niemni nu are dreptul sa te atinga fara voia ta

| Teardrop a răspuns:

Cum dracu să le permiţi? Ştii, ţine şi de atitudine. Chestia cu lasă-mă da' nu-mi da pace nu merge. Profesori, director, direcţiune? Şcoala ta n-are aşa ceva?

Ce-aş face eu? Cred că i-aş spune lu' tata să vorbească cu ei, dacă mi-ar fi frică că m-ar bate dacă le-aş trage o palmă. Şi oricum le-aş da o palmă de să mă ţină minte. Sau i-aş înţepa cu ace de fiecare dată când se leagă de mine.

| JusTPauL a răspuns:

Ce sa faci daca esti prea buna pentru ei..imbraca-te si tu mai decent si nu te mai machia atat, normal ca baietii nu se pot abtine.

Răspuns utilizator avertizat
| floryn1993 a răspuns:

Asa este moda de la 14 ani devi obsedat, la 17 ani expert, despera rolling on the floor se duce planeta acesta de rapa. Singura solutie dirigintele & parinti mergi cu ei la scoala. Succes

| emmaemilia a răspuns:

Vb iar cu parintii sau dirigintele si daca problema persista schimba clasa/scoala.

| AndyPeScurt a răspuns:

Sau fa cum a facut o colega de a mea in generala(ce vremuri happy ) ia-ti 3 - 4 baieti dupa tine (uni in care poti avea incredere si sa aiba si ceva forta musculara) cand iesiti de la scoala i chemi intr-un loc mai retras (unde o sa fie baieti)si acolo sa le traga o mama de bataie de o sa le fie frica si sa te salute...
Sau cheama-l pe taicato sa le dea un pumn in mecla la fiecare.
Sau vorbeste cu dirigintele/diriginta...
Sau in cazuri extrema cheama politia(totusi nu cred ca e cazul)...
Totusi cati ani ai si in ce clasa esti?
Bafta

| marinageorgiana14 a răspuns:

Du-te la directoare/directorwinking si-o vor lua rau de tot

| diaadb a răspuns:

Ma crezi ca prin ceva asemanator am trecut si eu, cand eram mai mica? Plangeam si nimeni nu intelegea. Sfatul meu este sa te duci urgent la director, diriginte pentru ca nu e normal si nimeni nu-i opreste. Vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu parintii lor, faptele de genu se pot pedepsii.

| Claudia333 a răspuns:

Vorbeste cu diriginta si daca ea nu te asculta mergi la director, nu se poate, esti bataia lor de joc?

| Retw1983 a răspuns:

Așa fac băieții PROȘTI, simplu vorbești cu părinții. Veniți la director și îi spuneți să intervină iar în caz e nu o face, adresați-vă poliției și inspectoratului școlar.
Succes!

| maria4545 a răspuns:

Fii rea cu ei vorbestele urat si fii ironica si nu îți fie frica de ei. Fa misto de ei de exzemplu supe "am Ebola fugiți "! Sau Ironi rele

| Cami9 a răspuns:

Am si eu doua colege carora li-se facea la fel(una imi e prietena)prietena mea i-a tratat cu indiferenta; s-a luat de ei; i-a zis dirigintei(dar ei nu imi pasa... vrea sa ajunga la pensie si gata) si i-a mamei(poveste lunga)

| Erika346 a răspuns:

Hey! Si mie mi s-a intamplat ca un baiat sa ma pipaie..si in fata jos.dar si in spate jos...te inteleg..problema trebuie obligatoriu sa ajunga la diriginta/diriginte ca sa poata lua masuri.app in ce clasa esti?