Că nu trebuia să începi o relație cu nimeni pâna nu alegeai să fii dispus să te casatoresti, că i=ai incurcat viața degeaba. Dacă nu vrei să renunti, ale ge să fii barbat responsabil și insoară=te cu ea.
Părerea mea e ca nu este o femeie ok din moment ce este asa grăbită (disperata) Nu este logic. Eu zic sa te retragi, ceva nu este în regula
Femeia se grăbește foarte tare. Nu te însori cu una așa peste noapte. Eu unul fara sa fiu cu o femeie minim 2 ani nu as face pasul spre căsătorie și copii ca vezi și tu, se schimbă a doua zi la 180 de grade și te lasă cu ochii în soare. Ea a mers pe ideea "fie ii pus sula in coaste și acceptă să se însoare cu mine, fie ne despărțim și caut altul" avea șanse 50-50 și a mers la ghici. Zic sa mergi înainte și să nu te uiți înapoi. P.S: pariu cu mine ca după o vreme daca nu găsește un disperat ca ea, revine la tine?!
Da de ai dreptate, mia mai zis ca cel mai mult o doare ca eu de la început am zis ca nu îmi doresc asa repede copii familie etc. și ca sa lăsat purtata de val cu speranța că dacă o cunosc mai bine poate îmi schimb și eu conceptiile... și chiar am lăsat de la mine cât am putut am minimizat anii sa zic asa.
Cum am spus, las-o sa plece daca asta își dorește. Pur și simplu forțează lucrurile, totuși abia va știți de 3 luni. Nici un bărbat serios nu s-ar însura cu ea așa din scurt chiar daca o sa caute pe altcineva. E periculos în ziua de azi sa te arunci așa cu capul înainte fără să cunoști bine o persoana. Nu e ok cum procedează dar asta este, o sa realizeze poate mai târziu.
Salut. Doamna trece prin așa numita "babies rabies" sau febră copiilor. Comună la domnișoarele sau doamnele ce în tinerețe au avut prioritățile in toate direcțiile, cu excepția dezvoltării unei relații. Și așa ajung fetele la aproape 30 de ani, cu fertilitatea pe ultima sută de metri, fără timp să te cunoască, dar cu suficient timp pentru grăbirea bărbaților pe care ii cunosc să se procreeze. Așadar, da, este normal să întâlnești situații de genul, și foarte bine că respecți ce dorește. Dar și ea, și tu să nu uitați că trebuie să ți se respecte și ție planul de viitor. Dacă nu te simți pregătit, nici o crimă. Dați mâna, mergeți pe drumuri diferite.
xRaffy întreabă: