anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Comportament tipic feminin! Pentru inceput fac un mic rezumat al istoricului : am iesit in parc, am fost la film ( ne-am tinut de mana, nu ne-am sarutat ) si de obicei vorbim putin pe mess. Acum problema: Ea a venit cu ideea ( am vb pe mess ) ca in ziua urmatoare sa treaca pe la mine pe la camin ( sa o servesc cu o prajitura si un suc ) la ora 14 si a specificat ca imi da mesaj cand se trezeste sa vada ce fac. A doua zi NICI UN SEMN DE VIATA nu a dat, mai pe seara am vazut-o pe mess, nu i-am zis nimic ca nah am zis ca s-o fi razgandit si nu vrea sa mai vrea nimic de la mine. A treia zi ne intalnim la facultate, imi zice buna, ne pupam pe obraz si cam atat ca ne grabeam fiecare la ore. Seara pe mess imi zice buna, ce faci iar eu i-am zis frumos ca nu de ce nu a mai venit la mine cu 2 zile in urma. Ea mi-a reprosat ca DE CE NU I-AM dat nici un semn de viata, ca eu NU am dat vreun semn niciodata happy. eu ma gandisem in ziua aia ca sa ii dau mesaj dar am zis ca nu mai vrea si decat sa o fortez sa minta mai bine sa o las asastraight face. Cine a gresit? si daca imi poate explica cineva comportamentul asta, ea zice ca vine ( e cu initiativa ), ea nu mai da nici un semn happy

Răspuns Câştigător
| Crissttina a răspuns:

Probabil amandoi ati gresit ca nu spuneti lucrurilor pe nume.ea daca a zis ca iti da mesaj trebuia sa iti dea mesaj.dar si tu puteai sa o cauti daca vrei ceva cu ea. poate nici acum nu e prea tarziu daca o placi, insa daca nu o placi nu are rost sa o cautzi.cand placi pe cineva risca pana nu este prea tarziu! nu te gandi ca o fortezi sau nu stiu ce...risca si vei vedea daca vei castiga! bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Santeti maturi si va impiedicati de nimicuri.comportament infantil.fiti seriosi. daca dragoste nu e, nimic nu e.

| Paula007 a răspuns:

"e grele " cu femeile asteahee hee) ea a venit cu initiativa, dar fiind fata/femeie, ea vrea sa fie rugata, dorita, cautata... cum altfel sa ii demonstrezi ca si tu ai initiativa?

suntem ciudate, contradictorii, ipocrite si incredibil de complicate.dar si fermecatoare, inteligente ( o mare parte cel putin ). eu zic sa incerci din nou, de data asta invit-o tu la o ciocolata calda si nu accepta un refuzwinking

| WhiteRose a răspuns:

Amandoi ati gresit... din cauza mandriei asteia de "cine face primul pas", daca nu a venit trebuia sa o intrebi dinainte d c, asa iti dadeai seama daca va cauta scuze stupide si chiar nu mai vrea sa vorbeasca cu tine. Ea trebuia sa te caute daca asa a spus, ciudat...

Macar ati vorbit dupa 2 zile, dar cam tarziu, nu era asa greu daca aveati discutia asta mai devreme, nu pierdeti nimic

Sfat: Ai grija de ea!tongue