| mola a întrebat:

Concurs : Ce e pentru voi iubirea?

28 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Ce castigam? Tipica funda?

| mola explică (pentru MaDeclarFan):

Cel mai bun raspuns primeste funda, cersetorule.

| MaDeclarFan a răspuns (pentru mola):

Ai scris "concurs", la un asemenea anunt se specifica si premiul (dddddd)

Si ce am zis inainte?

Am explicat pentru ca m-ai facut cersetor

Păi toti sunt innebuniti după fundoaie. "Fundă? " " Fundă te rog."" "" Fundă plzz
""O fundită? "" ""Da dă-mi fundă că e bine "". Persoana ce pune o intrebare nu trebuie sa dea funda, indiferent daca a raspund primul. Funda este un fel de ''multumesc'' pentru ajutorul dat. Nu sa iti suporte omul fundele date automat, chiar daca nu au fost de ajutor. Si el face spamm cu intrebarile ca sa gaseasca in sfarsit un raspuns bun si voi cersiti cu funde, numai ca celalalt sa devina suspendat pentru spamm...

Bun,dar daca vroiam funda era mai sigur sa iti scriu un raspuns de jumate de pagina si la sfarsit sa adaug una din variantele pe care le-ai mentionat. Eu am intrebat doar din plictiseala

Ca sa obtii 50 puncte...

| Criiistinutsa a răspuns:

Iubirea e ceva ce nu poti descrie in cuvinte. happy.

| MioaraParalescu a răspuns:

Iubirea ii o chestie care te face sa nu mai ai pofta de mancare.

| Ashadow a răspuns:

Efortul barbatului de a se multumi cu o singura femeie. (e un banc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O slabiciune a omului

| mola explică (pentru anonim_4396):

Nu prea e corect... dar scuze. Mai incearca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mola):

Draga obsedata de bere, ai intrebat eu mi-am spus parerea asa cred eu in momentul de fata. nu esti de acord vezi-ti de treaba ca nu suntem comunisti

| Pappi a răspuns (pentru anonim_4396):

Like Like Like laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva pe care mulţi o descriu şi o comentează, dar prea puţini ştiu s-o înţeleagă, s-o ofere şi s-o respecte cu adevărat, fără să-şi implice tot felul de fantezii idioate pătând semnificaţia ei pură şi adevărată.

| NoLiesJustLove a răspuns:

Iubirea este un sentiment pe care il traiesti cu toata fiinta. iubirea inseamna viata, ea iti da putere sa mergi mai departe, ea e cea care iti coloreaza viata.e ceva special....ar fii in zadar sa explic ce e iubirea pentru ca fiecare o simte o traieste in felul lui.pot spune ca e un sentiment minutat care te poarta tot mai sus.happy

| DiazAndreea a răspuns:

Iubirea pentru mine este un sentiment foarte special, iar atunci cand este reciproc este cel mai frumos lucru pe care il poti simti, trai vreodata si niciodata nu trebuie sa regreti de cele facute din iubire si pentru iubire

| Sisitta a răspuns:

La aceiasi intrebare, candva, am raspuns cu cuvintele Sfantului Apostol Paul, în prima scrisoare către Corinteni: "Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată" (13, 4-8).
Completez acum cu cuvintele marelui Blaga: "Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea"
Nu as putea sa definesc mai frumos iubirea cu cuvintele mele. Stiu doar sa va spun din experienta mea ca iubire este atunci cand traiesti prin celalalt, si el prin tine; este atunci cand vine vremea sa ii spui: ne intalnim in cer, asteapta-ma!
Aceasta este iubirea!
Funda?

| mola explică (pentru Sisitta):

Nu funda, nu am intrebat ce e iubirea. Am zis ce e pentru voi iubirea.

| RinXIII a răspuns:

Iubirea este o floare a sufletului care infloreste cand iubesti pe cineva, iar daca nu o "uzi" se ofileste si nu mai rasare.

| Pappi a răspuns:

Iubirea e ca o floare te pisi pe ea si creste mare laughingrolling on the floor

| mola explică (pentru Pappi):

Dă... vezi să nu te trezesti maine cu o sută de raportari pe cap.

| Pappi a răspuns (pentru mola):

Si cu 2000 laughing

| mola explică (pentru Pappi):

Mai bine pana la infinit. Welcome to Hell.

| Pappi a răspuns (pentru mola):

Tocmai am venit...laughing Back From Hell laughing

| P1dgey a răspuns:

Iubirea Ce e Iubirea?
Multa lume isi pun aceasta intrebare
Dupa mine iubirea e cel mai frumos lucru de pe pamant pana intr-un moment cand totul merge prost (nu in toate cazurile)

PS (Iubirea e frumoasa dar poate fi parsiva)

| Kripter a răspuns:

Cred! ca e ceva frumos doar ca e greu de obtinut in ziua de azi! Ma rog eu sunt genul care e urat de toata lumea. dar mai bine daca sa imi zica vreo 10 oameni ca ma iubesc. Dar de fapt fiind niste prieteni falsi.In ziua te azi un.Te Iubesc. este egal cu un salut.