Concurs: Tu știi sa comunici într-o relație de cuplu?

Concurs: Tu știi sa comunici într-o relație de cuplu?

Dacă vrei să afli mai multe despre cum ai putea să comunici mai bine în relația de cuplu, atunci cursul de la Fundația Calea Victoriei este exact ceea ce cauți.

Acesta începe pe 17 februarie și se va desfășura online, pe parcursul a 3 ședințe, unde:

• vei învăţa să distingi limbajul emoţional de limbajul logic – prin tehnica interviului, ne împărtăşim partenerului ceva despre noi înşine, apoi se va folosi exemplul pentru a distinge mesajul emoţional de cel logic. Apoi prin jocuri amuzante vom formula răspunsuri la cele mai “tricky questions” ca de exemplu: “arăt grasă în rochia asta?” sau “cum ar fi dacă ne-am cunoaşte acum, tot pe mine m-ai alege?”
  • vei construi diagrama ABC a conflictului – se va lucra una din temele conflictuale din cuplul vostru, nu vom încerca să rezolvăm problema ci să învăţăm să o comunicăm diferit. Modelul ABC permite o mai bună înțelegere a perspectivei fiecăruia dintre parteneri, ceea ce va deschide calea pentru soluţiile optime în propriul cuplu.
  • vei învăţa “Oglindirea” – o abilitate revoluţionară, ce schimbă cu adevărat modul de comunicare, fie că e vorba de comunicarea în cuplu, fie de cea în orice alt domeniu al vieţii voastre.

Pe scurt se vor pune bazele unei construcţii de cuplu sănătoase, ce ne permite să trăim acel “fericiţi până la adânci bătrâneţi” din basmele copilăriei.

Noi oferim o invitație la acest curs unui membru din comunitate, prin tragere la sorți. Ceea ce trebuie să faci ca să te înscrii la concurs este să răspunzi la întrebarea: Ce îți dorești cel mai mult să înveți sau să afli în cadrul acestui curs?

Așteptăm răspunsurile voastre până pe 15 februarie, ora 12.00. 

Succes!

46 răspunsuri:
| EliLeli a răspuns (pentru carevaescu):

Nu. Probabil ca daca m-ai luat cu de-astea adolescentine gen "il treci prin seen" inseamna ca nu stii ce inseamna o relatie si nu stii ce inseamna interesul unui barbat pentru buna functionare a comunicarii intr-o relatie de cuplu.

| carevaescu a răspuns (pentru EliLeli):

Relax, glumeam.
Credeam ca si tu glumesti cand si zis ca. eh. nevermind

| pistolulcuapa a răspuns:

NU.

| Enni999 a răspuns:

Sa aflu in cadrul acestui curs :d

| Aditu94 a răspuns:

Eu stiu prea bine,problema nu e la mine,e la ea, crede ca sunt profesor si ea e tacuta,vine cu scuza "asa sunt eu,nu ma schimb ", dar nici nu face ceva ca sa fie bine. Femeile,orice ai face nu le multumesti,daca comunici prea mult esti obositor, le iei aerul, le plictisesti, daca esti scurt si la obiect, spun ca ai pe alta, devin geloase.

| Evelynaa a răspuns:

Nu, ca nu am o relatie :,)

| cioacamicadetaur88 a răspuns:

Nu nu stiu, dar am 800millionpower on riseofkingdoms

| carevaescu a răspuns (pentru cioacamicadetaur88):

Respek

| carevaescu a răspuns (pentru Evelynaa):

But why? sad

| FreddieM a răspuns (pentru carevaescu):

Aia care nu se vorbește.
Cheers

| carevaescu a răspuns (pentru FreddieM):