Dacă vrei să afli mai multe despre cum ai putea să comunici mai bine în relația de cuplu, atunci cursul de la Fundația Calea Victoriei este exact ceea ce cauți.
Acesta începe pe 17 februarie și se va desfășura online, pe parcursul a 3 ședințe, unde:
Pe scurt se vor pune bazele unei construcţii de cuplu sănătoase, ce ne permite să trăim acel “fericiţi până la adânci bătrâneţi” din basmele copilăriei.
Noi oferim o invitație la acest curs unui membru din comunitate, prin tragere la sorți. Ceea ce trebuie să faci ca să te înscrii la concurs este să răspunzi la întrebarea: Ce îți dorești cel mai mult să înveți sau să afli în cadrul acestui curs?
Așteptăm răspunsurile voastre până pe 15 februarie, ora 12.00.
Succes!
Nu. Probabil ca daca m-ai luat cu de-astea adolescentine gen "il treci prin seen" inseamna ca nu stii ce inseamna o relatie si nu stii ce inseamna interesul unui barbat pentru buna functionare a comunicarii intr-o relatie de cuplu.
Relax, glumeam.
Credeam ca si tu glumesti cand si zis ca. eh. nevermind
Eu stiu prea bine,problema nu e la mine,e la ea, crede ca sunt profesor si ea e tacuta,vine cu scuza "asa sunt eu,nu ma schimb ", dar nici nu face ceva ca sa fie bine. Femeile,orice ai face nu le multumesti,daca comunici prea mult esti obositor, le iei aerul, le plictisesti, daca esti scurt si la obiect, spun ca ai pe alta, devin geloase.
radanpetrica întreabă: