anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Confundă oamenii "încă îl/o mai iubesc" cu "tânjesc după momentele frumoase petrecute împreună"? Cum îţi dai seama ceea ce vrei/simţi cu adevărat? Care sunt diferenţele dintre cele două?

Răspuns Câştigător
| Inela a răspuns:

Buna!
Pai intrebarea ta chiar m-a pus pe ganduri, dar mi-a venit o idee. Sa zicem ca ai iubit o persoana si v-ati despartit. Nu am eu mare experienta, dar cred ca daca il/o mai iubesti, parca nu ai dorinta de a gasi pe cineva nou, sau daca o faci, tot te gandesti la ACEA persoana, pentru cea actuala neavand sentimente prea puternice.
Asta e parerea mea. happy

3 răspunsuri:
| Thia a răspuns:

Imagineaza-ti asta: daca l-ar calca masina, sau i s-ar intampla ceva, ai suferi? ti-ar fi dor de el? SAU ai fi doar gen: "imi pare rau pentru el dar viata merge inainte"

Daca ii prima varianta, inseamna "my dear"..ca n-ai trecut peste :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Porbabil ca se confunda. Daca ne-am da seama ce simtim cu adevarat atunci nu ar mai interveni aceste confuzii.

| Oana92 a răspuns:

Ca se confunda astea doua nu e grav pentru ca atunci cand iubesti pe cineva iubesti automat si momentele petrecute impreuna.

E de rau cand se confunda ''inca il/o iubesc'' cu ''nu vreau sa raman singur/a''...