| r3spectt a întrebat:

Confuz, Trist, Nervos...

O frimitura din din viata mea.

Pai ideea este ca am in liceu o fata foarte draguta pe care o plac, si cu care as vrea sa incerc sa formez o relatie... dar din cauza colegilor cu care ma mai supara nu imi mai arde de nimic.

Cu toate ca atunci cand ajung acasa intru repede pe faccbook sa ma uit la pozele ei, si as vrea din toata inima sa ies cu ea... dar cand se face dimineata si trebuie sa plec la scoala, parca is complet alt om, stiind ca acolo trebuie sa ma cert cu 3 montri de oameni...

Eu is ultimul an la liceu iar ea este mai mica cu 2 ani.Credeti ca ar trebui sa'i spun? dar nu stiu ce sa fac cu colegii ca ma mai enerveaza si iesi suparat de la ore si ma gandesc ca nu as vrea ca ea sa ma vada asa...Nici nu stiu ce sa mai fac, cu toate ca este prima persoana pentru care simt ceva atunci cand o vad, parca is un magnet ochii mei pentru ea atunci cand o vad.imi e si frica sa nu mi-o ia altu.Sa'i las dreacu pe colegii mei si sa incerc sa fac o relatie cu ea? Voi ce credeti?

Nu stiu ce sa mai fac,, acum am niste draci de imi vine sa injur incontinuu si sa ma fac prost pe mine.

4 răspunsuri:
| EaDuduTza a răspuns:

Heheee...amice...daca nu ii spui despre sentimentele tale din cauza colegilor o sa ti'o ia altul, deci ce mai ashtepti? Go la ea.si zii ce simti!winking

| alexuta4you a răspuns:

Da tu cu cine vrei o reletie cu ea sau cu colegi? Ce iti pasa tie de ei tu preocupate de ea daca mai stai mult pe ganduri o sa ti-o fure altul vb cu ea ...bafta

| SexGirl1921 a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare.pui intrebarile astea doar ca sa primesti o confirmare, de parca ar fi litera de lege.du-te domne si vorbeste cu ea

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Lasa-i dracu de colegi, ca pana la urma cu ea iti vei face un viitor nu cu colegi, asta daca nu tot amani! Parerea mea e sa nu i bagi in seama poate din gelozie si fac ceea ce fac. Daca tu o iubesti si ea te iubeste ce mai astepti?! vezi ca timpul nu sta pe loc...