| Adiinnaa a întrebat:

Confuza.Al naibii de confuza.Asa ma pot descrie in momentul de fata.M-am atasat de el atat de mult incat acum, cand nu mai vorbim parca s-a rupt o bucata de.o bucata de ceva.o bucata de orice! Nimic nu mai e la fel.Sa va explic pe scurt: ne-am cunoscut pe net, ne stim de un an.Ne-am vazut face to face doar de 3 ori, pentru ca e la 100 km departare din pacate.Nu,nu am fost impreuna, dar ne placeam al dracului de mult, nimeni nu ne intelegea.Nici acum nu stiu de ce nu am fost impreuna, de ce nu suntem.Eu am 16 ani, el 18.De aproape un an vorbim aproape zilnic, ne intelegem excelent, era ceva mai mult decat imi doream.Pur si simplu ne completam perfect. Saptamana trecuta mi-a promis ca vine sa ma vada.A venit, dar nu sa ma vada pe mine..ci a iesit cu un prieten de aici.A mai dat si " check in " pe facebook, probabil ca sa fie sigur ca eu vad ca e in orasul meu cu prietenul lui, in timp ce mie nu imi raspunde la mesaje si nu da nici vreun semn.Nu il inteleg, dar jur ca as vrea sa il inteleg.Nu am mai vorbit de marti, si ma roade atat de tare! Parca ma zgarie cu ceva pe inima, absenta lui e mai oribila decat orice. I-am dat un mesaj joi, dar nu a raspuns.Pe net intra in fiecare zi, dar nu se oboseste sa imi scrie..CARE E PROBLEMA?! Nu mi-a spus nimic, doar dintr-o data a rupt legatura cu mine, cu, care motiv? De ce? Ce sa fac? Am o stare al naibii de urata, nu stiu ce sa fac sa mai ies din ea. Imi lipseste si e un prost care nu isi da seama de acest lucru. Voi ce ati face in locul meu? Multumesc anticipat ca ati avut rabdare sa cititi asta si va rog sa scuzati greselile gramaticale, m-am grabit!

11 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Sunt intr-o dilema, dar aproape total inconfundabila. Ritm agresiv, palpitatii suferinde, cuvinte obscene, suflet bun, stilul tau este un FEISTY.
Iesind din contemporan remarc faptul ca, ma regasesc printre cuvintele tale (ideile) si devin alert ca si tine. De ce? Ei bine, iti spun eu sa-i lasam sa se coaca mai bine, sa se maturizeze, sa ajunga la floare si pe urma sa vina la noi. Are rost sa te umilesti pentru un el, pardon pentru nimic? De ce i-ai cere explicatii? Cu ce drept? Face ce vrea, la fel si tu. Dar tie insa, ti-a ramas doar sa te resemnezi... Imi pare rau, am incercat sa-ti mentin tonul, desi eu sunt ceva mai fragila, mult mai sensibila. Dar ideile concepute de tine sunt de nivelul meu. Ai inteles ce ti-am pus in fata? Sa nu uitam ai 16 ani, eu 19. Eu am facut pana acum scoala, terminati-o si tu. Ma bucur ca am purtat o discutie matura. Ai grija, te cauta daca i-a pasat macar o data de tine, daca nu, nu e "el".

| christinebubu a răspuns:

Sincer,el avand 18 ani are nevoie de mai mult de o relatie la distanta.In cazul in care ati fi fost de ceva vreme impreuna si el era nevoit sa plece era alta situatie.Gandeste-te ca la 18 ani, mai ales un baiat, vrea sa se distreze, sa faca toate tampeniile posibile.Stiu cum sunt relatiile astea pe net.Mai scrie-i o ultima oara, cere-ti iertare pentru ce ai gresit si spune-i ca nu il vei mai cauta in cazul in care nu raspunde. Explica-i ce simti, explica-i ca te doare lipsa lui si mai ales faptul ca practic te-a abandonat.Totusi,nu trebuie sa ajungi sa te milogesti. Daca nu iti raspunde inseamna ca s-a plictisit de tine si nu a avut curaj sa-ti zica.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Buna! Te inteleg despre faptul ca va iubiti si nu sunteti impreuna. Daca el refuza sa iti raspunda la mesaje,ai si tu orgoliul tau nu il mai cauta,mai incearca o data, daca nici de data asta nu iti raspunde lasa-l in pace, te umilesti in fata lui, consider eu.
Cine stie din ce cauza s-a racit fata de tine si daca nu vei mai vorbi cu el si cum spui tu il placi mult e adevarat va fi greu, al naibii de greu sa treci peste asta.In situatie asemanatoare am fost si eu insa eu zic ca am trecut peste, nu 100%, dar mai sunt multi baieti si el e nesimtit daca a fost la tine in oras si-a mai pus si pe facebook si tie nu ti-a spus

| h3r a răspuns:

Te-a dat uitării, cam "al dracului"...
Încearcă sa porţi o ultimă discuţie cu el.
Vezi ce l-a făcut să devină nesimţit. Parcă ziceai că trebuie să vină la tine, nu? Ei bine, nici măcar nu a venit, nici nu a dat un semn.
Sfatul meu e că ar trebui sa uiţi de el. Este o pierdere de timp, iar el nu merită.

| Vix999 a răspuns:

Are pe cineva happy asa fac unii baieti cand intra intr-o relatie si au deja si ceva la distanta.
Respectul lui fata de tine e 0 barat. Sentimente sau altceva nici nu mai spun. Pe scurt : nu ii pasa.
100 km este un nimic...e o distanta scurta...se face intr-o ora (mie imi ia mai mult sa ajung de la serviciu acasa) ..scuze, vrajeli si lipsa de interes.Asta il caracterizeaza.
Incearca sa nu mai vorbesti cu el. Stiu ca simti nevoia de o explicatie dar gandeste-te : chiar conteaza? Ce motiv suficient de plauzibil ar putea sa iti bage? Si orice motiv ti-ar da...s-ar schimba cu ceva situatia? Te-ai simti mai bine? Iti spun eu : nu. Pentru ca el va baga un motiv penibil, tu iti vei da seama de asta si te vei simti si mai tradatawinking
Daca te cauta la un mom dat si iti reproseaza ca de ce nu ai mai dat nici un semn (lucru pe care il va face)...ii poti spune frumos ca scopul tau in viata nu este sa il obligi sa te aprecieze.
Pe viitor nu mai pune suflet in relatiile pe net ...in 99% din cazuri sunt esecuri lamentabile si cel putin o persoana ramane cu inima bucatiwinking

| val31989 a răspuns:

Buna sad
Ce trist ...foarte trist.Sa fi fost in locul tau, sincer nu as fi rezistat.
Nu stiu care ar fi fost problema pentru care el a rupt legatura cu tine.
Poate nu te mai iubea, poate s-a indragostit de altcineva, poate s-a saturat de relatie asta a voastra...dar orice s-ar fi intimplat, trebuia sa-ti spuna ca nu te mai place sau ca s-a indragostit de alcineva...etc.In locul tau l-asi lasa in voia sortii sa-si dea seama singur de durerea pricinuita.(in cazul in care are pic de minte si simt)
Tu incearca sa treci peste, stiu...e greu dar orice ar fi, viata merge inainte.Si poate ca vei intilni pe cineva mai bun, care va fi demn de lacrimile si iubirea ta. sad
Succes si nu lasa tristetea sa invinga.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandra98flory a răspuns:

Frate, da-i un pic de spatiu bietului baiat. Poate vrea sa mai petreaca si un timp cu baietii. P.S. altfel ar fi fatalau.
Daca nici peste o saptamana nu iti raspunde atunci TE INSEALA.
Pe scurt da-i papuci si BYE BYE.