| CristinaTaranu a întrebat:

Confuzia nu imi da pace deloc. Am zis ca renunt la el de n ori, de atata timp (1 an si jumatate), dar de fiecare data nu am putut.
E colegul meu de clasa.Il iubesc enorm dar ce mi s-a intamplat in urma cu ceva timp m-a devastat.Mi-am facut curaj si i-am zis ce simt, el m-a refuzat spunandu-mi ca nu sunt normala.
Dar nu inteleg, am crezut ca ma place (macar).Nu m-am asteptat la raspunsul asta, toate semnele aratau altceva...
-imi zambea mereu cu gura pana la urechi
-ii sticleau ochii cand vorbeam cu el
-imi atragea atentia cand vedea ca nu-l bag in seama, intr-un fel sau altul
-azi vara de cate ri ma vedea imi spunea ca i-a fost dor de mine, o data m-a si imbratisat
-mi-a facut cunostinta cu prietenii lui...etc...
Cred ca trebuie sa mai zic ca la sfarsitul anului trecut mi-a zis ca ma iubeste si m-a intrebat daca nu vreau sa fiu "prietena lui".
Eu atunci am crezut ca glumeste, fiind obisnuita cu tachinarile si glumele lui.Atunci el :"dar nici macar nu ma bagi in seama..."...
Dar de atunci a trecut ceva timp si acum i-am spus ce simt, dar raspunsul...
In clasa dupa" incident" se comporta cam la fel...inca se mai joaca in parul meu si ma mai gadila, inca se mai uita la mine, dar pare trista privirea lui, nu-mi mai zambeste ca inainte, e o oarecare retinere si racire...
Nu stiu ce sa fac...ma simt distrusa. In plus are un prieten-coleg care ma place si ala si care se da la mine.Tot ce face ala, el vede...
Nu mai stiu...nu stiu de ce m-a refuzat, nu stiu ce simte el cu adevarat... oare m-am inselat, mi s-a parut doar ca ma place?

Răspuns Câştigător
| GreenArrow a răspuns:

Poate crede si el ca tu glumesti exact cum ai crezut si tu. Sau a vrut sa iti arate cum e sa fi refuzat.

Eu cred ca el a suferit dupa acel refuz si a trecut peste. Daca sentimentele au fost puternice cred ca vor mai aparea, dar trebuie sa il faci sa se reindragosteasca de tine.

Eu as zice sa iesiti la o terasa undeva si sa vorbiti pe tema asta. Zii ca vrei sa vorbiti ceva important si acolo dai cartile pe fata. Ii spui tot ce simti si fi credibila... daca o va lua ca pe o gluma raspunsul va fi unul negativ. Spune-i ce ai simtit cand te-a intrebat daca vrei sa fi cu el si sa speram ca va intelege. Daca tu crezi ca inca mai simte ceva pentru tine cat de putin. Merita sa incerci.

Sper ca te-am putut ajuta.
Mult Succes!

1 răspuns:
| emima a răspuns:

Poate el a vazut in tine o prietena de incredere nu stiu ce sa zic mai acordai putin timp dar nu cred ca ar trebui sa fii distrusa din cauza asta esti tanara baieti sunt destui