| Alina398 a întrebat:

Considerand ca pun intrebarea din perspectiva iubitului meu. Vreau sa vad parerile altor persoane.
Deci, nu sunt de acord sa facem sex sub nicio forma, probabil nu sunt pregatita, dar actul in sine mi se pare scarbos si injositor.
El crede ca eu de fapt il consider pe el scarbos si imi spune ca nu ma simt atrasa de el si multe alte lucruri asemanatoare.
Sunt mai degraba o fire romantica si personal nu gasesc roamantismul in sex. Mi se pare ceva brutal, fara sentimente, chiar daca ar veni de la prietenul meu si ar incerca sa fie tandru. Pur si simplu eu nu vad nimic tandru si romantic in asta.
I-am spus ca poate peste cativa ani imi voi schimba parerea dar nu prevad o astfel de schimbare in ganidrea mea.
De ce nu pot concepe actul sexual ca fiind ceva normal, ca toti ceilalti? De ce prietenul meu crede ca am ceva cu el si nu intelege ca eu ma refer la act?
Va rog sa nu imi raspundeti cu : "Iti este scarba acum, peste cativa ani nu iti va mai fi." pentru ca am aproape 18 ani si pana acum cred ca mi-as fi schimbat parerea.

8 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Mă mir că mai sunt persoane care gândesc aşa.
Spune-i că mai are de aşteptat cel puţin 2 ani iar dacă te părăseşte să ştii că stătea doar pentru sex. (dar sunt convins de asta ).

Să ai grijă de tine.

| Alcyon a răspuns:

Nu inteleg. Tu nu te exciti cand te mangaie? Nu-ti doresti sa fii cu el si-ntr-un mod mai intim?

| e1xtz a răspuns:

Poate frigida...sau, asexuala.

| e1xtz a răspuns (pentru e1xtz):

Oricum..naspa de tine. dialogul cu un psiholog, te-ar ajuta mai mult decat parerile noastre total ''neprofesionale''

| Foxyyyy a răspuns (pentru e1xtz):

De acord.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu cumva te atrag fetele? thinking

| 26Geo a răspuns:

Draga mea,este perfect normal,sa nu-ti vina cheful de sex,daca partenerul,nu te atrage,nu te face sa te simti iubita,sa fie tandru cu tine,nu stiu cum sa-ti spun sa ma intelegi,sa fie romantic. Daca el,nu te poate face pe tine,sa fi sigura pe tine,sa iti doresti sa ajungi la sex,inseamna ca,problema e la el,nu la tine.E ca si cum, ai obliga o fata sa si-o traga cu cineva, de care nu e atrasa, din punct de vedere, sexual.Si,cred ca nici la sentimente nu stai prea bine,adica,din ce-mi spui tu, el te cam forteaza sa faci sex cu el, nu te ia incet, sa aiba rabdare cu tine, te grabeste.Sincer,iti dau un sfat,prietenesc,da-i papucii,ala nu vrea decat sex de la tine,altceva,NU! Daca o sa cedezi,si o s faci sex cu el, dupa ceva timp, cand se va plictisi, iti va da papucii si isi va cauta alta iubita, curva.Bafta.

| Lovetolove a răspuns:

Fara niciun fel de gluma acum...dar nu cumva te simti atrasa de fete? Adica ai deja 18 ani si la varsta ta multi nu mai sunt virgini si au o parere deosebita pentru sex laughing.
Intr-adevar, poate nu esti pregatita. Dar ai o conceptie usor invechita, poate si putin gresita.
Succes. Vei avea nevoie.