| 20girl a întrebat:

Considerati ca daca un baiat zice de exemplu "te iubesc " prescurtat cum ar fi "te 'besc" in mesaj, chiar iubeste cu adevarat? happy

Răspuns Câştigător
| Victoria a răspuns:

In primul rand, el trebuie sa iti spuna "te iubesc" fata in fata si sa-ti demonstreze ca realmente simte dragoste pentru tine prin fapte. Daca prin ceea ce face, prin comportamentul lui, el iti arata o iubire sincera, atunci nu vad vreo problema in a-ti trimite un mesaj prescurtat. Poate asa e el obisnuit sa scrie pe messenger si pe telefon.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer parerea mea este ca nu conteaza cum scrie sau daca scrie. conteaza faptele si daca ti-a dovedit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.toate se repeta ca un lait motiv fiindca toti spun asa. dar cand iubesti cu adevarat, nici nu trebuie sa o spui.ci traiesti asta si simti iubirea si persoana iubita. dar e rar asa ceva.eu am intalnit-o la 25 de ani dupa multi te iubesc in care nu credea nimeni, nici eu nici ele. si au fost vreo 11-12 ele.adica din doi unul chiar credea. dar...

| LNK a răspuns:

Buna!
Nu prea cred, pentru ca daca chiar simti ceva pentru respectiva persoana i-o spui din toata inima, si in niciun caz nu prescurtezi pentru ca este un moment important in care inima iti salta de bucurie, si nu cred ca primul lucru la care sa te gandesti este cum sa prescurtezi mai bine.
Cand spui acest lucru din toata inima, ai vrea ca respectivul moment sa dureze o vesnicie, si nicidecum o secunda cat prescurtezi.
Deci parerea mea este ca daca prescurteaza ceva destul de important, adica "Te iubesc" nu e spus adevarat, din toata inima, ci e spus asa ca sa fie in treaba.

| Cryssy a răspuns:

Pai nu iti poti da seama dintr-un mesaj pe telefon daca te iubeste cu adevarat sau nu. Ar trebui daca te iubeste cu adevarat sa iti spuna si in realitate si sa iti demonstreze.

| Flav a răspuns:

Ehh, copilarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de parere ca increderea se castiga nu se cere si te iubesc inti se demonstreaza apoi se spunewinking

| 20girl explică:

Multumesc de raspunsuri. Si in fata mi-a zis, nu ne zicem asa de des, putin mai rar dar nici eu nu prea sunt genul care sa tot zic "te iubesc" asa la infinit. Mai mult ii demonstrez. Cred ca fac bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, lol. poate era la limita cu caracterele dintr-un mesaj(160) si daca scria "te iubesc" trimitea 2 mesaje laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad ce legatura are una cu alta. poate f usor sa iubeasca, poate f usor sa nu iubeasca ( daca tie iti scrie un mesaj te` besc dupa o zi de relatie, concluzia trage-o singura)

| uite aici a răspuns:

Ar trebui sa iei in considerare ca nu mai putea scrie inca 2 litere(caractere) fiindca acel mesaj era full(160 caractere) iar comletarea il obliga sa trimita 2 mesaje. laughing

| alexis36 a răspuns:

Cuvântul are vibraţia lui specifică. Daca tu citesti in mesajul lui "te besc", este normal să nu mai fi satisfăcută de mesaj dar poate sentimentele lui sunt sincere si doar te răsfaţă.

Răspuns utilizator avertizat
| julieta a răspuns:

Iubirea se dovedeste prin fapte nu prin vb, sau prescurtari in mesaje.nu conteaza cum scrie atat timp cat si iti dovedeste asta

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Daca te iubeste, te-o demonstreaza!
Si chestia cu prescurtarea cred ca vrea sa fie la "moda". mai nou asa se zice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu asa cred