Daca nu te simti pregatita, atunci mai astepti. Daca te iubeste, te va intelege si te va astepta.
Buna, parerea mea personala e ca daca veti atata timp de relatie si aveti 20 de ani, deci sunteti maturi ma gandesc, sunteti majori, cred ca stiti ce implica sexul si ar fi ok daca va iubiti si vrei sa faci acest pas... dar totusi daca simti ca inca nu e cazul atunci poti sa mai astepti doar ca gandeste-te ca si el e baiat si ma gandesc ca un an jumate e mult timp in plus aveti si voi o varsta potrivita pentru sex, dar nu uita sa te simti tu pregatita asta e important, sa o faci cand crezi ca poti si vrei, sa nu o faci doar asa sa fie facut, gandeste-te bine, asa din cate spui cred ca ar fi cazul.
Bună.
Cel puțin să treacă un an de zile pentru a avea și o viață intimă.
Atâta timp cât nu ești pregătită nu ai de ce să faci pasul iar dacă el te iubește și te respectă, te așteaptă până vei fi cu adevărat pregătită să-i împarți dragostea fizică.
Pa, pa.
Un an jumate şi amândoi aveţi 20?
Oricât de mult te-ar iubi şi te-ar respecta, este şi el bărbat şi mai presus om cu nevoi fiziologice bine definite. Părerea mea sinceră este că nu te va aştepta prea mult.
Eu, unul nu te-aş aştepta.
Depinde. Asta tine de parteneri si de la ce vrea fiecare in parte de la aceasta relatie. Daca tu nu esti pregatita e in regula. Sper doar sa fie el intelegator. Daca te iubeste va mai astepta. Avand in vedere varsta si faptul ca tinde sa fie o relatie serioasa, de viitor nu as vedea de ce nu s-ar face si pasul acesta. Daca te hotarasti sa faceti si asta fii sigura ca o faci pentru ca o doresti si nu din constrangere.
Daca te-a "asteptat" pana acum o sa te mai "astepte". Odata si odata o sa spui "da" iar el oricum face sex cu altele.Imi vine sa mor cand aud tampeniile legate de timp cand vine vorba de relatii.Ani de zile impreuna fara sex? Pentru cea mai "incapatanata" virgina e nevoie de maxim o saptamana fara a cere o singura data.Ma scuzati, nu vreau sa jignesc, dar trebuie sa fii fraiera sa crezi ca timpul asteptarii dovedeste iubirea...
E normal sa te simti nepregatita pentru ca nu face nimic ca sa te faca sa-ti doresti. Dupa inca 5 ani cu el tot nepregatita o sa te simti. Dragoste sau sex se face cand nu mai poti sa te abtii nu atunci cand se hotaraste.
Sărut mîna în primul rînd sper că nu te superi dacă î-ți spun că relațiile sexuale sînt un cadou din partea lui Dumnezeu dar doar persoanelor căsătorite. Tu acum faci cum vrei, dar nu ar fi rău dacă ai aștepta să găsești persoana potrivită cu care să te poți căsători, și să te bucuri de relații sexuale alături de soțul tău și nu în ultimul rînd de aprobarea lui Dumnezeu.
D ce nu esti pregatita? Daca nu-l iubesti inca, nu este cazul sa o faci cu el, dac tii prea mult la "comoara"...totul trece:-D
Daca nu esti pregatita si el te iubeste te poate astepta pana esti pregatita, si nu scrie nicaieri ca daca ai 20 de ani si stai cu cineva de un an 2 3 ca trebuie s afaceti neaparat sex
Eu sincer astept de 3 ani dupa prietena mea dar incep sa imi pierd rabdarea eu cred ca o sa mai astepte dar nu ii foarte placut pentru el poti incerca alte metode sa il faci sa se simta bine daca nu ai incercat decat nimic
Daca tu te simti stresata, nu o face. Nu are rost sa ii dai lui, ce de fapt din cate vad, nu vrei sa aiba. La 20 de ani ai capusorul pus pe umeri si gandesti cu el, ori nu te poate forta nimeni si nimic sa faci ceva ce nu ai vrea.
Incep prin ati raspunde la intrebarea ta printr-o intrebare:...si de ce nu ar mai astepta? Daca intr-adevar te iubeste cu siguranta va astepta. Daca tu nu te simti pregatita pentru asa ceva (sa inteleg ca inca esti virgina) nu cred ca-i cazul sa faci acest pas, care de altfel trebuie facut de comun acord. Daca el vrea nu inseamna ca trebuie si tu sa vrei. Incearca sa ai o discutie cu el, fii subtila in exprimare si totusi fa-l sa inteleaga ca este un pas important pentru tine dar si pentru amandoi ca si cuplu, pas ce nu trebuie tratat cu superficialitate.
Eu zic, ca dupa o relatie atat de lunga ar fi normal sa faci si voi sex macar odata! dar, daca nu esti pregatita... mai asteptati dar asta depinde si cat de mult iti iubesti partenerul! daca sex nu vrei sa faci macar niste jocuri mai erotice si cine stie poate atunci vei vrea si tu mult noroc!
anonim_4396 întreabă: