Sex pana la 50 dupa biblia in mana ca Dumnezeu sa- ierte pacatele.
Buna! Daca esti destul de matur/matura, v-ati documentat cu privire la consecinte, cum va puteti proteja si alte lucruri, si aveti o relatie serioasa, mi se pare ok.
Da, este devreme la 16 ani
De ce totusi atat graba, cand ai timp suficient toata viata, dupa 18 ani, sa ai sex, dupa ce-ti termini scoala si ai cat de cat o sansa sa te poti intertine daca cumva ai un bebelus.
la 16 ani esti tu insati un copil, inca nepregatita sa suporti o familie si un copilas, daca apare accidental. In plus, iti distruge viitorul si cariera, ca nu-ti mai termini scoala samd.
Aha, deci la vârsta asta, trebuie să fii deja... veteran. ))
Cam așa e la generația de azi...
Daca e decizia ta (sa nu te oblige nimeni sa faci asta), te simti in siguranta, stii ce presupune protejarea si ai discutat cu partenerul tau, atunci e ok.
Decat sa ajungi ca multi de-aici, mai bine o pierzi mai devreme !
Exagerat de devreme.
Depinde si cu cine ti-o incepi. Foarte bine ce a zis Greece pentru cine are minte sa inteleaga.
Nu este deloc, fizic ești pregătită, legal ai voie, dor un băiat cu care sa simți sa faci asta, nu doar asa de curiozitate.
Da e ok dar trebuie sa ai grija sa :
1 sa nu ejaculeze in tine si 2sa gasesti o scuza pentru eventualitatea ca te va gasi /va afla mama (la mine nu stiu cum naiba a aflat mama dar i-am zis in felul urmator "Mama na e ceva normal toti am aparut prin sex si e normal sa facem sex la randul nostru "apoi ce am mai zis eu pe acolo bla bla bla in fine a inteles si eu atunci aveam 15 ani PS :-) pentru protectie foloseste prezervativul sper ca te-am ajutat bafta funda please
mariastan28682 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ry0010 întreabă:
Mutubal întreabă: