| Cici_6929 a întrebat:

Considerati ca la 15 ani poti iubi?

Răspuns Câştigător
| mypasionareyou a răspuns:

Iubirea nu are varsta. la aceastta varsta iubirea este mult mai intensa. e mai frageda, mai sincera. desi in ziua de zi toti baietii sunt disperati de sex de la 12 ani. dar in sine e mai frageda si mai pasionala decat iubirile la maturitate. orice nebunie poate fii infaptuita la varsta aceeahappy

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

E complet diferita iubirea de la 15 ani fata de iubirea de la 18 sau 25 de ani.
Poate exista,dar difera mult,e un fel de exersare a iubirii,pana ajungi la cea adevarata,e ca atunci cand inveti sa canti la vioara.
Exersesezi,da, canti bine, toti te aproba si te asculta cu placere.
Dar vei primi cele mai multe aplauze abia la primul tau concert...
Iubesti la 15 ani, cu tot sufletul si fiinta ta, dar cantecul tau de lebada va veni mult mai tarziu!

| lolly a răspuns:

Depinde. de exemplu sunt adolescenti care gandesc mai matur ca adultii.depindehappy eu cred ca da.

| KySyB3B3 a răspuns:

Da,iubirea nu are varsta.si eu am 15 ani si. Iubirea traieste prin suflet, iar sufletul se simte, se iubeste si nu se poate vedea decat prin insasi iubirea!
Atunci cand iubim ne indragostim in primul rand de sufletul persoanei de langa noi, de modul in care ne priveste, in care ne zambeste, de felul in care ne vorbeste, de modul in care ne face sa ne simtim. Ne indragostim de sclipirea din ochii acelei fiinte iubite, de rasetul care ne umple viata si sufletul de bucurie, ne indragostim de tot ce inseamna acea persoana.

| justifyme a răspuns:

Iubirea nu te intreaba daca esti pregatita!
vine la momentul perfect cu "partenerul" perfect...
:*

| just13 a răspuns:

Da dc nuh?! dragostea exista la orice varstabig grin

| Fetitza_9736 a răspuns:

DA, poti iubi. Poti iubi la orice varsta

| Qwerty26 a răspuns:

Categoric

| ingerash_9086 a răspuns:

DEsigur iubirea nu are varstewinking

Întrebări similare