anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Considerați că partenerul care vă înșeală ar trebui să vă spună sau preferați să ascundă? Argumentați

11 răspunsuri:
| maresaluV12 a răspuns:

Prefer realitatea decat minciuna. Daca nu te mai simti bine, spune-o, dar nu ma înșela.

| SilentRain a răspuns:

Să-mi zica, apreciez mai mult onestitate
Nu se poate ascunde la nesfârșit, e mai rău când aflu de la ați /pe cont propriu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu oscilez intre sa o bat si sa-i phut viata, sau sa par un domn, si sa-i phut viata ei si tuturor celor din familie, fara sa o bat.
Ce sa imi spuna?

| Mosotti a răspuns:

Prefer sa imi zica, eu nu tolerez infidelitatea emotionala, cea sexuala da, ca atat timp cat cu mine e foarte okey, nu ma intereseaza ce face in rest.
Poate partenera simte uneori nevoia de diversitate sexuala si atat.
Infidelitatea emotionala nu o tolerez adica aia cand nu se mai poarta bine, cand nu ma mai place, cand lipseste de acasa, cand nu-mi mai da atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, eu daca as fi fata as prefera sa imi zica daca ma inseala sau nu, adevarul e mai important ca minciuna, Sper ca te-am ajutat

| wildthing a răspuns:

Daca m-a inselat insa isi doreste sa ramana cu mine, ar fi bine sa nu-mi spuna, pentru ca nu as putea sa o iert si m-as desparti de ea.
De ce sa-mi spuna? Ca sa-si ia ea o piatra de pe inima (ca sa nu mai fie eventual torturata de sentimentul de vinovatie), dar sa mi-o transfere mie in schimb? Mi-ar face rau de doua ori...o data pentru ca m-a inselat, iar apoi pentru ca mi-a spus.

| user0010 a răspuns:

Adevărul recunoscut, pe jumătate iertat. Eu consider că ar trebui să existe sinceritate din partea ambilor parteneri, știi cum se zice:,, minciuna are picioare scurte".

| SelenaTpu a răspuns:

Cred ca mai bine să o spună și să justifice de ce a făcut asta. Poate și eu am fost de vină
Dacă nu spune înseamnă că chiar ii place mai mult de persoana respectiva decât mine

| AIeXxX a răspuns:

Toți ar vrea să știe adevărul. Faza e ca ăștia care înșeală, majoritatea timpului nu-ți vor spune, fiindcă sunt egoiști. Ei nu știu ce vor, și te țin alături până în ultimul moment, sau până vor fi prinși.

| AmsaMare a răspuns:

Mai bine aflii de la partener decat de la altcineva

| Sofer a răspuns:

Mie mi-a arătat pe față ca ma inseală și ei ii se părea cool și cu mine și cu el laughing

Întrebări similare