| AnaD49 a întrebat:

Considerați ca puteți avea o relație cu un băiat zgarcit (in sensul in care tu platesti tot si el nimic)? Sau e un red flag?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Red flag big grin
Se aplică și viceversa

22 răspunsuri:
| ania a răspuns:

O relație de exploatare, da.

| sierra1 a răspuns:

și tu ești tot băiat sau doar o fată urâțică?

| AnaD49 explică (pentru sierra1):

De unde și pana unde fată uratica? Ce creier ai sa întrebi asa ceva wtf? și din exprimare oare ce se observa? Ca as fi băiat?! Nu comenta doar ca să te afli în treaba..be a nice person please

| sierra1 a răspuns (pentru AnaD49):

Am ințeles ești urâtă foc, d-aia plătești tu... auzi, cică "red flag"

Ce persoana oribila ești? și eu nu ma refer fizic ca și tine?

Nu fi supărată, incearcă să te impaci cu tine. Nimeni nu e perfect...

Asta îți spui tu zilnic în oglindă?! Bitch i get it laughing)

Tocmai ce-ți spusesem: să nu disperi, probabil frumusețea ta e... interioară

Pai măcar o am pe aia interioara, spre deosebire de tine, care fuci lipsa de ambele laughing)

| anonim3248 a răspuns (pentru AnaD49):

Erau bărbați care nu aveau nici un ban și umblau numai cu femei din familii bogate sau care câștigau ele mult.

| AnaD49 explică (pentru anonim3248):

Mulțumesc pentru răspunsul tău, chiar apreciez, mi ai facut seara mai buna

| anonim3248 a răspuns (pentru AnaD49):

Acum mulți ani femei care lucrau la privat câștigau și de 6 - 7 ori mai mult decât bărbați care lucrau la stat.

~AnaD49 : măcar o am pe aia interioara [frumusețea - dar tu]... fuci lipsa de ambele~

bănuiam că eși urâtă, ai confirmat și tu dar repet: nu te intrista, mai sunt și băieți urâți cărora nu trebuie să le plătești tu consumația

... auzi, cică "red flag"

Tu te-ai blocat pe red flag? Ești ok? Cine te-a rănit asa tare încât poți fi o persoana atat de nașpalaughing) ajusteaza-ti comportamentul nu este necesar sa fi o persoana asa, pentru ca nu te ajuta cu absolut nimic

Scuză-mi "blocajul" dar ești funny de tot căutând cai verzi pe pereți

Am adresat o întrebare generală, nu am spus ca eu m-as confrunta cu asa ceva, însă datorita faptului ca m-ai "atacat" recunosc ca m-am simțit oarecum ciudat având în vedere faptul ca e prima data când se ia cineva de mine pe internet, dacă o pot numi astfel, ce a fost în discuția noastă. îmi cer scuze dacă te am jignit cu ceva prin ceea ce am spus, nu am dorit sa fac acest lucru oricum, dar te rog nu mai fi asa și cu alte persoane

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, nu caut un caz social că am și eu destule pe care să dau banii.
Nu aș zice un red flag, omul poate chiar nu are.

| mastadont a răspuns:

Mie mi se pare că ar fi un red flag, ca și vice-versa. Dacă are bani și nici măcar nu se oferă să plătească consumația atunci îți dă de gândit... Gândeștete doar ce te faci dacă ajungeți să aveți o relație serioasă? O să fi dispusă să cheltui tu banii tăi pentru tot ce trebuie la o casă? Că zgârcitul tot zgârcit rămâne. Am un prieten care a pățit-o cu una zgârcită, tipa nu voia să cumpere nici măcar hârtie igienică pe motiv că prima dată cheltuim banii tăi și dacă e nevoie trecem și la ai mei... Bine-înțeles că nu se ajungea nici o dată să se cheltuie banii zgârcitului pentru că asemenea specimene au definit deja nenumărate strategii de a cheltui cât mai puțin.

| AnaD49 explică (pentru mastadont):

Îți mulțumesc mult pentru răspunsul tău!

| FindMyName a răspuns:

Amândoi trebuie să fie egali!
Amândoi să plătească.

| AnaD49 explică (pentru FindMyName):

Mulțumesc pentru răspuns!

| PrajituraCuCaise a răspuns:

Daca nu poate sa iti plateasca o farfurie de mancare sau un trandafir sa te simti ca o printesa langa el, nu e gata pentru o relatie. Pai cum poate un astfel de barbat sa intretina o familie daca nu vrea sa iti plateasca sucul?