Buna, nicio fata decenta si cu principii nu ar accepta de la prima intalnire, adica chiar daca isi doreste sa o faca, poate sa mai astepte, sa cunoasca persoana, ca nu se stie peste cine da, daca asa face mereu, atunci nu va ajunge foarte bine.Eu una nu sunt de acord cu asa ceva, daca eu care sunt de o perioada buna de timp cu prietenul si nu am acceptat, tocmai pentru ca nu vreau sa fie sex, vreau sa fie dragoste, sa fie cu persoana iubita, atunci cand exista iubire, respect, incredere!
Da sunt de acord cu tine daca se culca de la prima intalnire este clar sau mai este o varianta care se numeste nimfomana saraca moare dupa ...asa ca e bun orice
Da. pentru ca nu se intalneste pentru o relatie de durata, cel putin, pentru a avea o relatie de durata, trebuie sa cunosti persoana respectiva cel putin 50%, dupa parerea mea.
Nu neaparat, curva este persoana care face sex cu mai multe persoane pentru diferite avantaje( bani, promovari, etc). Cea care se culca de la prima intalnire este o fata care vrea o aventura, un one night stand (daca se transforma in relatie depinde de cei doi), repet nu mi se pare o femeie usoara Mai degraba o femeie care stie ce vrea de la viata.
Societatea masculina are nevoie si de asemenea "domnisoare"
Nu stiu daca sunt c***e sau doar naive si cred in vrajeala unui Casanova dar:sex at 1st date?
No way, dude! No way
Sunt fete care o fac dupa o perioada destul de lunga si sunt curve. Daca o face de la prima intalnire este 100% coarda.
Desigur ca nu. Termenul curva eu stiu ca descrie altecva. Aceasta este doar o adepta a aventurilor, fiecare face ce vrea cu viata lui.
Da Categoric!
Adica nici bine nu a cunoscut baiatu si gata! Hai sa o afcem si noi nu?
Numai o proasta ar face asa ceva
Nu, nu judec pe nimeni si nu aplic niciodata astfel de etichete. Nici alea de pe centura nu le consider curve, ci prostituate.
Nu. Este o femeie desteapta care stie ce dracu' vor barbatii. Credeti ca un barbat n-o sa se duca in cap dupa o tipa care de la prima intalnire l-a "iubit" de i-au sarit ochii din cap? Mai ganditi-va. Chiar m-au uimit raspunsurile de mai sus. Nu stiu cati ani aveti cei care ati raspuns, dar presupun ca sunteti micuti si visati Feti-Frumosi si Ilene Cosanzene, o sa intelegeti voi cand va faceti mari.
Bafta!
O "femeie"poate purta titlul de " curva "atunci cand intretine relatii sexuale pentru bani. Sa stii ca numai pe la noi prin Romania, avem principiile astea invechite; one night stand, sexul oral si anal, sunt vazute la noi ca pe ceva oarecum iesit din comun, in schimb in alte tari este ceva absolut normal, si fete de chiar 14-15 -16 ani care intretin relatii sexuale si nu sunt considerate in niciun fel! Daca de exemplu la o petrecere, o fata se culca cu un baiat, si apoi fiecare isi vede de viata lui, nu inseamna neaparat ca este curva, ca nu face acest lucru noapte de noapte. Ii place aventura. Si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni pentru ce face si cu cine se culca. Eu nu imi aleg de exemplu prietenele dupa cati baieti s-au culcat, daca una s-a culcat cu 2 -3 baieti, gata nu mai este prietena mea. Nu trebuie sa judecam pe nimeni, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui intima.
Depinde mult de partener. Dacă are atâta convingere cât să te bage în pat, un iq dublu ca al fetei, poate că fata nu ar fi avut nicio şansă
Nu. Am auzit o poveste acum ceva timp la un post de radio care mi-a facut sa'mi schimb parerea.Fiecare face ce vrea.
De ce nu sunt si baietii catalogati la fel? dc numai noi fetele?
ASa cum vrea fata o aventura de o noaptea vrea si baiatu
Pai daca ai 15 ani si traiesti in romania normal ca gandesti astfel. daca ai 20 -25 gandesti altfel.de exemplu recunosc ca am facut sex la prima intalnire si nu a fost decat o aventura pentru ca nu ne am gandit niciunul la o relatie.si plus de asta baiat ca el mai rar gasesti. de ce sa pierd ocazia? plus de asta cand ne intalnim vorbim si ma respecta f mult.trebuie sa stii si cu cine sa o faci
Oricum s-ar numi, nu e genul care sa vrea o relatie serioasa, de durata! ea va fi doar pentru distractie si amuzament. A r trebui sa-l cunoasca mai bine pe baiat inainte de a ajunge la asa ceva!
Nu sunt de acord cu tine intru totu'. Stiu tipe care s-au culcat la prima intalnire ( intamplator sau nu prima intalnire a fost petrecerea din noaptea de revelion ) si apoi s-au casatorit cu acel partener si totul a fost o.ca. Insa astea-s exceptii. In mare parte recunosc ca ai perfecta dreptate, Lacramioaro! Si totusi sa recunoastem ca uneori ne mai ia valul si daca stam asa mult sa despicam firul in patru: 1. Pierzi ce e mai bun; 2. O sa te mariti ( daca o sa se intample ) cu o viitoare deziluzie pe care " ai cunoscut-o " peste 50% in 3 ani ...degeaba, si 3. Branza nu sta mult pe gratie! O seara buna si... Sanatate si Virtute!
Nu neaparat curva dar clar este fara pic de respect de sine, nu vad de ce sa o faci de la prima intalnire cand mai ai atata timp! Care-i graba?
Da, categoric. dar din pacate tot mai multe fete incep sa mearga pe drumul asta.parerea mea e ca trebuie sa cunosti persoana cu care o faci, cel putin 2 luni si atunci iti dai seama daca merita totusi sau nu
Da, vad ca fata care o face de la prima intalnire e ''aventuriera'', spun unii.Si asa o tot face seara de seara la prima intalnire, pana o cunoaste tot orasul. Dar fata tot nu e curva, e aventuriera, fata cu ''principii moderne''. Ce s-a ales si de principiile omenirii.acum daca o faci unde ai chef(loc, gaura), cu cine ai chef(mos, boschetar etc.) cat de des ai chef, esti aventurier.Vai de conceptul de aventura.Zau asa.Altfel stateau lucrurile acum 4-5 secole.Nu judec pe nimeni, fiecare face cum vrea, sa moara si nu mi pasa, dar totusi, se duc principiile de rapa...parerea mea.
@lacrimi.
Nu vad in intrebarea ta " seara de seara la prima intalnire". Vad "la prima intalnire". Data viitoare, mai detaliaza, daca vrei un raspuns care sa-ti convina
Nu e o curva, se numeste casual sex... tu ca baiat daca accepti ce te face? curv? sexul e un lucru placut pentru amundoi de cand este condamnabila placerea la fete? doar noi barbatii avem dreptul?
Alexandru142000 întreabă: