...draguta ultima parte )Sincer, nu. O relatie cu sila nu rezista si nu poate exista
Nu...degeaba o iubesti tu daca ea nu simte la fel... mai bine ramaneti doar prieteni intrucat dragostea cu sila nu e okay.
ţinând cont că nu poţi primi dragoste din partea celeilalte persoane, ce rost are?
Nu stiu intreaba-l pe lifedrain el are problema asta nu eu.
nu-l cunosc
n-am schimbat decât maxim 2 replici cu el
deci no, nu-l întreb
...
da
mersi pentru "..."
m-ai lămurit
Cu placere.
Nu e greu sa apesi pe profilul meu da? Si sa te duci la sectiunea intrebari.
Daca vrei sa te lamuresti.
El asteapta sa-ti povesteasca si tie povesta lui jalnica si demna de o mila ironica. Asa ca pregatesteti ochii ca vor fi umpluti de sirop de la povestea lui in care am participat si eu si regret asta.
ba e foarte greu
dacă ai nevoie de susţinere morală, trebuie să o cauţi tu, nu să te caute ea pe tine
mna
ţi-e greu să-mi spui ce-ai păţit, asta-i viaţa, consolează-te singur
ai chef să-mi spui, okay, te ajut şi eu cu ce pot
Mi-am pierdut acel chef ca oricum nu ma asculta nimeni..si deja i-am spus tot si ea stii ce a facut? Ma blocat..si de loc nu ma poate intelege de loc! Nu ca ar fi rea, dar nu ma ingelege..si uneori nu isi da seama ce face.ii pare rau si dupa aia, iar o face.
Si aici nu e locul potrivit pentru asa conversatie (Vezi ca scrie :Il rog pe LifeDra1n sa nu..." )
da' ce-o păţit?
faza-i că el are nevoie de ajutor da' mă pune pe mine să-i caut prin întrebări în loc să-mi spună ce-o păţit şi eventual să-i dau un sfat
de parcă stă lumea după... el ca să-i caute prin întrebări şi nu ştiu mai ce
ai nevoie de ajutor şi ai chef să vorbeşti, foarte bine, spune-mi
vrei ajutor da' ţi-e lene să-mi zici ce-ai păţit, mna, stai şi boceşte, că poate îmi e lene şi mie să-i caut prin întrebări
(mi se pare logic)
uite...
dacă ai nevoie de sprijin moral, te ajut
şi te ajut şi la gramatică (dacă preferi să evoluezi în loc să involuezi) : se scrie "deloc" nu "de loc"
" de loc" - se referă la complement circumstanţial de loc, eventual
se scrie "m-a blocat" -- cu cratimă
şi alte chestii.
oricum, n-am priceput mai nimic din ce-ai zis fiindcă nu-ţi ştiu toată povestea
dacă ai chef de vorbă, dă-mi mesaj privat dacă nu vrei să vorbim aici
Cu mare placere.
întrebare: câţi ani ai?
Nu ai citit tot dupa cum vad eu.
mda...
o-kay
mai... vorbim bănuiesc
şi dacă ai chef, ţi-am zis, dă-mi mesaj şi te ajut
Sa trecem peste partea de final a intrebarii. )
Pai nu consider ca trebuie sa dezvolti o relatie cu cine nu te iubeste, indiferent cat de mult iubesti tu acea persoana. Trebuie sa fii realist si oricat de greu ti-ar fi sa renunti. Poti sa ramai prieten cu persoana respectiva, daca te lasa constiinta, daca nu, nu. Asta este. )
Exact de baiatul din partea de final e vorba.
Consider ca omul care iubeste respectiva persoana, nu ar trebui sa isi compromita viata la una lipsita de fericire, ci dimpotriva: Sa se indeparteze. Dar cum iubirea nu ii permite asta, viata sa e compromisa oricum.
Sunt de acord cu tine, insa daca omul acela e un fanatic orb care nu vede nimic in afara de iubire si acea persoana si isi plange de mila toate zilele?
Exact ce spuneam: viata sa e compromisa.
Patiešām liels Brotacel. (E din latina.)
Ma poti lumina te rog?
Se traduce : Intr-adevar marete Brotacel.
Mersi pentru traducere
Nu ''trebuie''.
daca vrei sa incerci sa ai o relatie cu persoana respectiva e decizia ta si va trebui sa asumi consecintele deciziei tale.