Bineintees ca conteaza, de o masura "adevarata" a penisului, depinde orgasmul vaginal al femeii.
Un barbat cu penis mic sau subtire, nu poate anatomic sa satisfaca vaginal o femeie.
Bun vaginul uman are o adâncime de 7-10 cm, rar peste această dimensiune, deci un penis de 10-13 centimetri poate satisface decent o femeie dacă știi să fți.
Pă una alta ceea ce contează cu adevărat sunt două chestii:
Să știi ce să faci, și grosimea, e important ca penisul să atingă pereți vaginali.
Pe de altă parte mărimea medie la penis diferă de la o țara la alta, la noi media e între 13-16 cm.
Avand in vedere ca se simt doar primii 13 centimetri nu cred. Degeaba e lunga si sta jumate afară. Grosimea e mai importantă, asa se stimulează "punctul G"
Eu din ce știu nu contează mărimea, contează ce știi sa faci cu ea, asa spuneau în proporție de 80% din doamne de la alte întrebări similare.
Pai da, dar doar 20 la sută îti spun adevărul, celelalte te mint pe fata
Aici ce rost au sa te minta? Nu te cunosc, pe soț, iubit mai zic sa îl minta.
Fac icter când va aud cu prostia asta :"ce ști sa faci cu ea"!
Știu sa o bag și sa o frec, ce altceva ar trebui sa știu sa fac cu ea? Sa pictez, sa cant la pian?
Sa pictezi ca la I Umor?
Cam asa ceva.
Cauta pe YouTube "grecii au talent canta la pian cu ceatarna"
Sa sti sa dai din c00r
Din ce știu și de la alte prietene contează grosimea, lungimea mai puțin. Contează să știi să o folosești