Conteaza sa fi inalt pentru ca fetelor le este mai usor sa faca oral la baieti inalti decat scunzi
Esti destul de inalt pentru media din Romania, depinde dupa care fete te uiti, fetelor le plac baieti e ceva frumos, cui nu-i place frumosul? cautati si tu una pe masura ta asa urata ca tine, daca castigi la loto poate ca ai noroc sa ai una frumoasa, trebuie sa prezinti interes, conteaza fata sa fie simetrica, inalt, corp bine facut etc cand s-a facut un studiu pe milioane de femei s-a observat ca
FEMEILE SI BARBATI PUN ACELAS ACCENT PE FIZIC IN MOD EGAL si ca carcaterul conteaza in visele unora doar el
vezi si video asta
http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......%20ENGLISH
Dude, nu-ți mai plânge de milă.
Găsește-ti punctele tari și profita de ele la maxim, exploateaza-le astfel încât să le acoperi pe celelalte.
*Cu mintea mea și corpul lui Ray, încă pot sa fac minuni*.
Trimite o poza cu tine pe privat. Iti dau o părere la cum arăți. Poate doar tu zici ca ești urât. Crede-ma. Nu o să te jignesc. Cine-s eu să te jignesc?
Depinde de fata. Daca ai acel sarm, acel ceva nu cred ca se mai tine cont de inaltime, greutate sau altceva.
Esti frumos in felul tau si fi constient de asta, nu iti pierde increderea in tine pentru nimic in lume. Daca tu nu esti cel care se iubeste, se apreciaza si se vede cu ochi buni, atunci cine?
Ca sa fi frumos, trebuie sa te simti frumos, atitudinea conteaza, si oricine are ceva frumos!
Mi-am cam pierdut increderea in mine de mult
Fizicul unei persoane creaza o prima impresie, dar asta se poate schimba. Sunt persoane urate, dar simpatice si de treaba, la fel cum sunt persoane frmoase, dar proaste sau enervante. Nu conteaza neaparat culoarea ochilor, pana la urma nu cred ca sunt persoane care isi aleg dupa acest criteriu partenerii, la fel cum nici inaltimea nu e mereu o problema. Depinde de gusturile fiecaruia, chiar daca esti "inalt dar urat la fata", poti fi placut. Tu daca poti schimba ceva la tine, fa-o. Alege o alta tunsoare, foloseste o pasta de dinti cu efect de albire, ingrijeste-te.
Fiecare om e frumos in felul lui.Cine te place, te place si cu defectele tale.Nu conteaza atat de mult aspectul fizic...parerea mea.
Mindfulness întreabă: