E bun daca am nimerit-o .
Dacă are mentalitate asta nu e chiar ok.Bani nu ar trebui să fie o problema, pentru ca poate si el sa faca scoala, calificare si in timp chiar sa isi deschida o afacere. Daca va înțelegeți si el nu e putoare si chiar munceste si invata (adica nu sta ca trantorul si tu il intretii) totusi e un pas bun, dar daca are concepția din alea de "tu stai la cratiță si ma slugaresti "nu e ok.
Un bărbat trebuie sa te susțină si sa fie mândru de tine, iar daca el este mai jos ca tine sa lupte sa te ajunga sa poti sa fi si tu mândră de el, daca nu nu are rost.
Nu imi trebuie scoala si nici facultate ca sa ma descurc mereu in toate e sloganul tiganiilor. el este un ratat social fara scoala el e pun de adunat carucioare la carefour sau sa spele bude. daca tu domnisoara ai asa standarde joase, ai probleme cu bibilica. ia gandeste-te tu ai accepta ca fiica ta, care studiaza si bagi bani serios in educatia ei sa se iubeasca cu un gunoier cu 8 clase? cum se descurca domnisoara? iti zic eu, se descurca in cercul lui de inculti, dar in anturajul tau de oameni educati, ei ar matura pe jos cu incultura lui
Hmm
In primul rand... nu ar trebui sa conteze asta prea mult pentru voi. Daca voi va intelegeti si va iubti totul este bine. Sau hai sa o zic iar, daca amandoi, in special el, va oferiti sustinerea necesara, iubirea necesara, increderea si siguranta, totul ar trebui sa fie bine. Atat timp cat va simtiti bine si sunteti siguri de dragostea celuilalt si de dragostea voastra pentru celalalt, totul este ok.
Acum, privind parea cu munca inca de tanar, nu prea are legatura cu gandirea profunda. De unde stii tu ce este aia gandire profunda? Ai cunoscut si alte minti pentru a stii ca asta chiar este o gandire profunda? Si nu zic altele mai "jos", ci mai "sus" si aici nu ma refer doar la anturajul. Asta nu inseamna nimic pana la urma. Sau ma rog, aproape nimic.
Legat de partea cu "pierderea timpului" daca plecam de la premiza asta... nu am mai fi in nicio relatie, pana la urma oricand putem spune ca partenerul poate sa plece, poate o sa ne certam, poate nu o sa ne mai iubeasca si asa... unde ajungem? Nicaieri. Uneori este nevoie si de incredere si sustinere. De asta ziceam despre acea siguranta de la inceput.
Faptul ca este tigan nu stiu daca ar trebui sa conteze asa mult pentru tine. Sau ar trebui? Asta doar tu poti sa stii. Cum am spus mereu, exista fel si fel de cazuri, fel si fel de momente, iar cu unele o sa te intalnesti mereu si mereu. Una dintre ele este aceasta incertitudine.
Nu poti sa cunosti un om asa de repede, abia au trecut 2-3 saptamani (din ce ai zis tu aici). Unele persoane nu se cunosc nici dupa 3, 5, 10 ani de relatie. Totul depinde numai de voi.
Asa ca pentru tine, vad urmatoarele variante:
- sa continui si sa il cunosti, fara sa pierzi timpul, adica daca ai ocazia sa faci ceva, sa faci, daca ai ocazia sa pleci pe undeva sa calatoresti atunci fa asta, daca ai ocazia sa intalnesti pe altcineva si simti ca te-ai indragostit de acea persoana, atunci fa asta, iar peste mult timp daca inca sunteti impreuna si va cunoasteti... totul ar trebui sa fie bine;
- sa continui ca acum si sa crezi ca totul o sa fie bine, mergand pe relatia asta pana cand... vedeti voi ce faceti si nu schimbi nimic;
- sa te desparti de el.
Depinde de tine ce faci.
Bafta sa ai si o seara faina!
Nu toti ai avut norocul sau sansa sa faca mai multă scoala sau sa dea la facultate.Mai sunt oameni ce au avut o situație proasta acasa si trebuia sa aduca o pâine pe masa, sau au avut niste părinți dificili ce nu i-au sustinut si sprijinit în as continua studiile.Cand te gândesti la o persoana fara studi te gândesti ori la vreo beizadea de bani gata ce nu a fost nevoit să meargă la școală, ori la un om mai amărât ce nu si-a permis sa faca mai mult de atat.Asa ca la tine intrebarea este "e mai amărât, mai sărac, trage pe șantier de la 17 ani deci nu are bani.Mi merita sa il i-au daca eu in curând o sa fiu doctor (spre exemplu) daca nu pot sa imi lipesc averea langa averea lui".
Într-adevăr, avem noi o problema cu cei de etnie romă Si intr-adevar din cauza asta o sa fie foarte dificil in societate pentru ca vei fi si tu judecata din cauza etniei lui, dar doar tu poti sa stii daca poti sa lupți cu asta.Si da, într-adevăr daca vrei sa fi cu el trebuie sa il susti, sa il indemni către o școală sau o calificare, sa ai răbdare și să te mulțumești de început cu mai puțini bani din partea lui dar daca merita doar tu sti.Pentru toate astea trebuie iubire.
Ai nimerit....sunt la medicină)
Asta e si problema
Eu voi câștiga intr o lună cât va castiga el intr-un an.
El considera ca femeia trebuie sa gătească, sa faca curat, sa faca copil si sa se ocupe de el...
Eu nu voi avea timp sa ma ocup de casa din cauza profesiei mele...
Eu am anumite fite...el le considera inutile
Nu as putea sa învăț/sa operez /sa stau multe ore la spital și sa ma puna el sa ma ocup de casa (ca asa e normal și sunt femeie).
Si bine, oricum si tu trebuie sa stii sa gătești si sa faci treburi de casa ca asa e normal.Dar sa va ajutati reciproc, daca aveti un program încărcat sa faceti cu rândul.
Normal.
Multumes pentru stat.
Am virbit astăzi cu el si se simte diferenta
Mai bine stau linistită și nu ma implic.
Sigur voi găsi pe cineva mai bun și cu care ma voi înțelege fff. bine.
In mintea lui barbatul e barbat si femeia...
Nu fac medicina sa vina unu cu 8 clase sa mi spuna ce sa fac.
Sanate multa și o seara frumoasă!
Valeuuuu studenta la medicina ai pus ochii pe un ratat cu clase mai putine ca trenul? mai are si pretentia sa devi sluga cratitei, halele maica sfanta, in locul mamei tale te-as incuia in casa si ti-as potoli balele astea dupa tiganusul inferior social
Sunt om și greșesc...Am fost indragostita cateva sapt.
In seara aceasta am rezolvat aceasta problema cu,, block,,.
Tipul vb. f. frumos, e descurcaret și frumos
A facut sport de performanță...
Dar nu se poate compara cu un medic.
Bine ca nu am pierdut mult timp cu el.
O seara frumoasă!
E bun daca am nimerit-o .
Dacă are mentalitate asta nu e chiar ok.Bani nu ar trebui să fie o problema, pentru ca poate si el sa faca scoala, calificare si in timp chiar sa isi deschida o afacere. Daca va înțelegeți si el nu e putoare si chiar munceste si invata (adica nu sta ca trantorul si tu il intretii) totusi e un pas bun, dar daca are concepția din alea de "tu stai la cratiță si ma slugaresti "nu e ok.
Un bărbat trebuie sa te susțină si sa fie mândru de tine, iar daca el este mai jos ca tine sa lupte sa te ajunga sa poti sa fi si tu mândră de el, daca nu nu are rost.
Nu e nevoie de școală sau facultate dacă ai un job ok și câștigul e suficient de bun. Are 8 clase pentru ca majoritatea nu a avut posibilitatea sa mai continue școala.
Sau a fost leneș.
Am vrut sa am incredere in el
Dar astăzi am realizat ca nu am in cine.
F
Foarte adevărat ce spui. Nu poți avea încredere în oricine.
Da
Bai,Sunt la medicină! Daca voi ajunge medicul tau
Poate târfa mea pregătește-te
Ai vrea tu
La Red light discret, acolo vei ajunge, condoleanțe
Ce spital e asta?
La puf, domiciliu tau, jobul tau z așa repede ai uitat?
Promit ca daca aleg psihiatria te tratez si pe tine
Nu ai cum că deja ești pacienta
beausingurlamasamea întreabă: