Bună.
E o vorbă în popor: frate, o modelez după bunul plac, o formez cum vreau eu!
Nu uita că un bărbat la 35 de ani are destulă experiență.
Pa, pa.
Asa dupa tine, conteaza? tu trebuie sa-ti raspunzi mai intai la intrebare si apoi noi. ea are viata inainte, el un esuat de om care la varsta aia nu are familie. ea are numai baruri, cluburi, iesiri, facebook, etc, el satul de toate astea. lui ii bate in usa casnicia, ea e in aer cu totul, inca exploreaza si incearca sa-si dea seama de viata. el are viitorul care l-a facut la vrsta ta, tu acum te lupti pentru el. si uite asa.e diferenta mare de varsta. ea e copil.el om in toata firea. daca el se chinuia, avea o fata la fel de mare ca tine.eu zic sa nu, pentru ca nu aduc la nimic bun relatiile astea. din niciun punct de vedere. daca ai tupeul ala sa-mi trantesti ca "el e altfel", iti zic eu din start: "sigur ca e altfel daca e trecut prin viata. si tu vei fi altfel peste 16 ani". bafta! tine-ti capul pe umeri, ca stii bine "capul face capul trage"
Mai rau! ai sa vezi cat stai dupa el sa divorteze. divortul nu se face intr-o zi 2, mai ales daca e din partea lui. fata, ai toata viata inainte, pun pariu ca ai o gramada de baieti de varsta ta pe langa tine, pentru ce te incurci cu unul insurat? ca-ti repeta zilnic cand o sa divorteze iti va fi bine? asta e ceea ce tu vrei de la viata? vrei sa te mariti in 2-3 ani? o viata ai, n-o f.e asa. traieste-ti-o cu cap! cu cap, da, ca de aia il ai! tu stii, dar asculta-ma ca bine nu-ti va fi. el n-o sa renunte asa usor la familie si tu nu esti pregatita pentru casatorie. si atunci o sa vreau sa te vad ce faci.du-te la facultate, invata, fa-ti o cariera, trage pentru viitorul tau si da-i lui pace. in 5 ani va avea 40. de varsta tatalui tau. in 10 ani 45. tu.29. nu judeci deloc situatia? chiar deloc? nu e greu.ia incearca. viitorul tau depinde de deciziile pe care le iei acum. atat sa stii. bafta-n viata. (daca o sa ai viata.)
Nu conteaza atata timp cat se iubesc si sunt majori. s-ar putea sa apara probleme mai incolo de genul: el la 35 de ani vrea sa se insoare ea vrea sa mai astepte un pic ea vrea sa iasa sa se distreze lui i-a trecut vremea si vor aparea certuri
El la 35 ori vrea doar o aventura ori o familie serioasa
ea la 19 e naiva si ar trebui sa se preocupe de cariera, viitor si baieti de varsta ei
Și cum se prezintă el? Ești mulțumită? Cred că ar trebui să te gândești mai mult la relația voastră... asta în cazul în care este una.
Binenteles ca nu va dura relatia, o sa fie ceva gen aventura, pregateste-te pentru asa ceva
Ah, deci asa sta treaba! Ma gandeam eu ca e ceva suspect, daca la 35 de ani, umbla aiurea si nu e la casa lui. E insurat si ti-a vandut gogoasa cu: nu ma mai inteleg cu nevasta. Pai cred si eu ca nu se mai intelege, daca umbla cu tinerele! Orice femeie normala, i-ar da papucii. Si ca sa-ti raspund: varsta n-ar fi contat, daca nu era casatorit. Casca bine ochii, sa nu ajungi si tu in situatia nevestei inselate. Un barbat de varsta lui, are experienta si stie cum sa te joace pe degete. Un om serios, ar fi asteptat sa se pronunte divortul si abia pe urma si-ar fi cautat "inlocuitoare". Asa e moral si normal.
Mmmm..Cat de cat conteaza. Daca diferenta e mai mare de 15 ani. ,, e cam nasol, ce sa zic! Eu vorbesc strict din punctul meu de vedere. Eu nu m-as combina cu un barbat mai mare cu 15-20 de ani. Dar fiecare face ce vrea cu viata lui si nu trebuie sa judecam!
Oricum, daca se iubesc cei 2 si se inteleg, de ce sa nu incerce.E frumos sa iubesti, indiferent ce varsta ai avea!
Daca cei 2 se simt bine impreuna de ce ar conta? Si mai ales daca nu le pasa de ce zic gurile rele nu vad de ce ar fi o problema varsta.
Uauauaua. Stai așa soro, vârsta nu contează dacă diferența e de 2-6 ani maxim, na...