Daca as fi avut 11-12 ani, cu replica asta m-ai fi dat gata.Asta ti-e de fapt scopul, obraznicaturo, vrei sa agati minore, nu?
Sntm adica nu stiu, intreaba psihologulimi dai fundita te rooooooooooooog, te rog, hai imi dai ca fac colectie am auzit ca se mananca, vreau si eu macar una, pls
Estem singuri in viata reala si impreuna acii pe TPUe destul de stupid raspunsul meu pentru tine? sunt rea stiu
@roxana : da draga roxana, ai ghicit tot substratul ) maaamaaa, si eu care chiar stateam sa imi analizez gandurle la sange, nu vedeam raspunsul! multumesc, esti deosebita, chiar m-ai citit asa, pagina cu pagina )
=]]
Doamne, Domnule greenmile00 :]]
Deci toate intrebarile tale ma amuza.
Asa un om sau baiat ce esti, nu am vazut in viata mea, de fapt doar prin intrebari imi pot da seama ce om esti.
Am citit niste intrebari puse de tine mentionez''stupide''.
Pentru ce ne este de folos? Sa ne amuzam? mda... +1
Succes in continuare
'' Noi traim unii cu altii, dar nu stim ce inseamna sa traiesti in cuplu. Putem trai ani de zile impreuna fara sa aflam acest lucru. Priviti prtetutindeni in lume: oamenii traiesc impreuna, nimeni nu traieste singur: sotii cu sotiile, sotiile cu sotii, parintii cu copiii, parintii cu prietenii. Toti traiesc alaturi de alti oameni. Viata nu exista decat in asociere.
Traiesti alaturi de o sotie timp de 40 de ani si poate ca nu ai trait impreuna cu ea nici macar o singura clipa. Chiar si cand faci dragoste cu ea te gandesti la alte lucruri. Nu esti prezent,. iar dragostea devine un act mecanic.'' ( Osho )
P. S. Cei care nu'ţi înţeleg ironia faţă de clasa socială căzută în cea mai joasă spiţă a umanităţii, aceia spun că eşti nebun, tocilar, etc; oricum ia'le ca pe nişte complimente; n'ar putea toţi să atingă performanţa unui coeficient ridicat.