Incearca sa-ti gasesti si alta ocupatie decat aceea de a sta si a te gandi la el ore-n sir. Daca spui ca nu te asculta cand vorbesti si te pune pe ultimul lui loc in viata atunci nu vad rostul relatiei.
Iti recomand sa incep sa iesi cu colegele/prietenele tale pentru a uita de el.Asta este rezolvarea la problema ta si fi mai indiferenta, nu dintr-o data.incet incet arata-i ca nu mai e ce a fost.
Nu este idealul de barbat,dar si tu ai fost putin cam. egoista,desi nu e termenul adecvat.Un barbat,dupa ce te casatoresti,nu-ti poate acorda toata atentia lui. Tot ce a fost frumos inainte,se duce,pentru ca apar grijile comune,pe care voi trebuie sa le rezolvati,impreuna,nu separat ca pana atunci. El e ca majoritatea barbatilor, nici mai rau nici mai bun. Crede-ma, cu 90 % din barbati sunt asa. Eu zic.sa mai astepti putin.in liniste.
De ce sa stau cun un baiat care sa nu-mi acorde toata atentia si iubirea lui? Ar trebui sa raman cu el si sa sufar? Mi-a ajuns!
Cand e iubire adevarata nu conteaza grijile, problemele iar daca toti sunt asa prefer sa raman singura toata viata!
HappynewCenusa întreabă: