| ema_2625 a întrebat:

Continui si acum relatia cu baiatul acela despre care v-am tot povestit in intrebarile mele,dar el tot in strainatate este.A venit in vacanta de vara sa ne vedem, dar tot a plecat acolo cu motivul ca vrea sa isi faca un viitor sa fim impreuna mereu.Eu am tot vorbit cu el si i-am spus ca nu stiu ce sa mai cred despre el,ca daca ma iubea cu adevarat nu mai statea atata timp departe de mine.I-am spus ca daca nu mai vrea sa fim impreuna sa fie direct si sa imi spuna,sa nu mai imi faca rau,cu departarea asta,ca tot ce vreau de la el este sa fie direct indiferent care ar fi raspunsul sau.El imi spune ca ma iubeste si sa il inteleg, ca vine cat de curand si lamurim situatia.Eu nu stiu ce sa mai cred. Oare chiar ma iubeste sau ma duce cu galagia? Nu mi-a zis ca renunta la mine.Asta inseamna ca ma iubeste si trebuie sa astept sa ma caute sa lamurim situatia? sau sa ii zic ca isi cam bate joc de rabdarea mea? Cum sa procedez ca nu mai inteleg si nu stiu ce sa mai fac, ca din cauza ca ma gandesc la el si slabesc.

2 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Poate chiar isi doreste sa faca un viitor pentru voi. Totusi, nu as baga mana in foc. Da, trebuie sa il intelegi, insa iti spune ca o sa vina si rezolvati? Pai cand o sa se intample asta? Discuta foarte serios cu el, si explica-i ce simti. Nu te consuma din cauza lui, incearca sa mananci si sa faci ce-ti place, chiar daca nu e el langa tine, tot te poti distra. Succes! :*

| Silviu591 a răspuns:

Pai si tu ce ai vrea? cum ai vrea sa va intretineti daca el vine acasa si nu scoate niciun ban? gandeste putin..omu` munceste sa`si faca un viitor alaturi de tine iar tu vrei sa dai cu bata in balta renuntand.