| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Conversatie intre mine si pr. mea:
Eu: -Daca as iesi cu tine la un suc, fara sa vreau, iar tu ai crede ca eu vreau sa ies cu tine la un suc dar te temi ca nu vreau eu sa iesi tu cu mine la un suc, dar vreau sa ies eu cu tine la un suc pentru ca tu crezi ca eu cred ca crezi ca tu crezi ca eu nu vreau sa ies cu tine la un suc dar tu nu stii ca eu vreau sa ies doar eu cu tine la un suc ci crezi ca nu vreau sa iesi tu cu mine la un suc, si de aceea tu crezi ca eu cred ca tu crezi ca crezi ca eu cred ca tu nu crezi ca vreau sa ies cu tine la un suc din propria mea vointa. Deci mai crezi ca eu cred ca tu crezi ca crezi ca nu mai vreau sa ies cu tine la un suc din proprie vointa, sau crezi ca nu vreau sa iesi tu cu mine la un suc pentru ca crezi ca eu cred ca crezi ca nu vreau sa ies la un suc cu tine? straight face
Oare cine crezi ca crede ca ar vrea sa plateasca pentru el?(pentru. suc) Sau crezi ca cred ca crezi ca nu ar mai trebui sa mai bem?
Ea: -Eu cred ca ar fi bine sa intrebi pe TPU ca cred ca crezi ca eu cred ca avem o problema.
Si acum intrebarea: -Credeti ca ar trebui sa credem ca nu trebuie sa crezi tot ce crede celalalt sau credeti ca ar trebui sa credem ce credeti voi despre increderea noastra in crederile celuilalt?

Răspuns Câştigător
| Geoxu a răspuns:

Doamne iarta-ma rolling on the floor) Ma si incurcam rolling on the floor). Nu sunteti intregi la minte rolling on the floor! puppy dog eyes hahahhaha.

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Crezi, cred... Bla-bla. Prea multe chestii de felul asta. Daca incerci sa urmaresti logic firul povestirii, si sa intelegi ce citesti, realizezi ca de multe ori chestia e pusa prea mult, doar de dragul de a o repeta. Mai bine vino cu altceva, ca sunt destule chestii dragute de acest gen care mereu se repeta, insa iti si ofera ceva logic si de inteles.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

Cristi202,crezi că...lasă.

| Hohenheim a răspuns:

Cred ca tu crezi ca trololol straight face

| legendarul a răspuns:

rolling on the floor tare chestia asta laughing))), oricum nu esti pe treaba ta laughing))))

| Marijuana a răspuns:

Ha straight face nu mi s`a parut amuzant deloc!

greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,parul se pune pe bigudiuri, nu creierii!

| AoiChan a răspuns:

Mda...auzi da u crezi ca daca tias pune o intrebare ai crede ca eu cred ca u crezi ca eu cred ca esti fraier? oricum...lasand la o parte chestia asta prosteasca vreau si eu sa stiu de ce miai raspuns asa la intrebarea asta http://www.TPU.ro/......ce-server/ pentru ca n-are nici o logica

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

IriGabi cum mai fata?

''Vreti sa ne intalnim pe GTA SA-MP?'', ''vreti sa ne vedem dar cel mai probablil putem sa ne vedem marti(6.09.11) si in celelalte zile pentru ca acum sunt plecata undeva...aaa si daca puteti pe la ora 6 sau 7 seara ca nu stiu sigur la ce ora ajung...''
Trebuia sa zici sa ducem si popcorn si milkshake ca sa sarbatorim intalnirea de pe net. laughing Adica cum vrei sa te intalnesti intr-un joc dar sa anunti cu cateva zile inainte, ca nu cumva sa nu fim prezenti la ''intalnire''. Chiar nu ti se pare ca e un pic ciudat?

| AoiChan a răspuns:

Nu,nu chiar pentru ca daca ti se parea "ciudat" puteai sa taci ok?