anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Copii ăștia de pe TPU cum de au acces la internet și să pună întrebări 18+ pe rețelele sociale. Văd pe TPU zilnic întrebări de la copilași de 11 ani care vor sex și alte chesti,
Părinții lor oare stie asta?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Părinții lor oare stie asta?"
Dar tu cati ani ai?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti invidios ca știu mai multe despre sex decât tine?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai scris gresit din punct de vedere gramatical părintii oare știu asta? Tu cum ai scris? Oare stie?laughing Tu crezi ca copiii mai ascultă de părinti? Ăstia de mici suntrăzvrătiti si independenti, ar trebui site ul TPU sa interzica accesul copiiilor pe site, după varsta de 18 ani sa isi poata face cont nu inainte de la 10-11 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Exista limita de varsta pentru TPU.Dar o respecta cineva? Buna gluma.

| Hyperion7 a răspuns:

Părinții lor n-au timp de ce face copilul pe net că fac și ei chestii interzisehappy

| VoidEternal a răspuns:

Sunt mai multi troli decât copii. Sau copii care pun întrebările la vrăjeală.

| MMP2000RO a răspuns:

Părinții nu mai știu să-și crească copiii, sunt așa de delăsători majoritatea că habar n-au ce fac copiii lor!
În loc să pună control parental pe toate dispozitivele electronice din casă și să le limiteze timpul de stat pe rețelele astea infecte (tiktok mai ales, dar și Instagram), ei sunt total pe lângă și nu au nicio autoritate și nici nu îi interesează fiindcă ei la rândul lor nu au primit educația necesară (mulți nu sunt pregătiți pentru rolul de părinte) și așa copilul ajunge să se strice și să-și deformeze mintea de la vârste fragede! Nu există comunicare între părinți și copiii lor fiindcă foarte mulți părinți sunt total pe lângă și ignoranți și nu-și fac datoria de părinți, nu sunt în stare să dialogheze, să-și educe și să-și protejeze copiii de tot răul prezent pe rețele sociale și pe site-urile interzise minorilor!

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Nu au nevoie decât sa le fie schimbat pampersul în rest sunt ok.

| AngelDavid a răspuns:

Copii sunt curioși cum eram și noi (pe mine unul mă prindea mama la 3:00 dimineața cu telefonul sub pernă)doar că copii din ziua de azi îs mult mai curioși vor sa învețe mai repede și nici părinții nu se implica prea mult în educație lor sexuală unii fie consideră că "e prea jenant" sau fie consideră că " nu trebuie sa știe el acum lăsa că învață mai târziu" așa că singura lor soluție sunt rețelele de socializare