Ei bine, cu toate am trecut/trecem prin asta. Vine acel moment cand te indragostesti miraculos de un "Fat-Frumos" pe care il stii de maxim o luna si crezi ca sentimentul o sa fie reciproc, dar mai mult te enervezi pentru ca prostul nu isi da seama, si da, noi, ca fete bune ce suntem, gandindu-ne tot timpul la acel "EL", ii purtam de grija, desi nu ne baga in seama. Asa ca raspunsul este DA, iti pierzi copilaria pe lucruri marunte, care duc la o depresie infantila. Sper ca te-am ajutat!
Nu...nu pierzi nimic! Face parte de copilarie si asta.Eu de la 7 ani am placut un baiat si acum imi aduc aminte cu drag ca a facut parte din copilaria mea!
De aceea este bine sa nu te mai gandesti la acel baiat, sa-ti inviti o prietena la tine si sa va jucati cu papusile de-a cele mai bune prietene care ies impreuna cu copilasii lor sa se distreze, sa faca cumparaturi si totul o sa fie al fel de frumos ca inainte, de gandurile urate cu acel baiat.
Si eu pateam asa doar ca cu o fata, cand eram mai mic
Dupa cateva luni mi-a trecut
Credeam ca esti fata, Cruce.
Sunt o fata lesbiana
Si asta face parte din copilarie man. in opinea mea cand eram copil numai din astea faceam lol