Ca sa fim siguri trebuie sa montam contoare. Din experienta as spune cu mana pe inima ca e invers.
Corect Dar ma intreb oare barbatii la cine se duc? Cu cine inseala? Si atunci cine este mai vinovat? Barbatul indiferent cum isi pune palaria tot barbat este, Dar femeia? Dar sa termin asa se spune; Daca vrei sa ai necazuri du-te dupa o femeie, Sigur vei avea probleme Pa
Nu cred ca barbati inseala mai mult decat femeile... pur si simplu nu suntem nici noi sfinte
depinde de persoana ...si ce fel de caracter are fiecare
nu trebuie sa punem vreo eticheta ca femeile sau barbati inseala mai mult ...toti suntem oameni si oameni ni sunt perfecti
Nu mi se pare corect.Sunt şi bărbaţi şi femei care înşală, până acum nu s-a făcut nicio statistică din câte ştiu care să afirme că bărbaţii înşală mai frecvent.Cred că e în egală măsură
Chiar deloc! Poate femeile inseala mai cu cap si nu sunt descoperite! Barbatilor nu le pasa daca sunt descoperiti, pentru ca ei se pot mandri cu asta (cel putin ei asa cred )! Oricum, depinde de fiecare in parte si de motivul pentru care fac lucrul asta!
Nu
eu sp ca barbati inseala ca fraieri si sunt prinsi
dar cand inseala o femeie cam greu sa iti dai seama
nu ne mai subestimati
Nu... unele fete sunt pe interes... si baietii inseala din cauza faptului ca le este frica sa puna suflet si sa se aleaga cu inima franta
Eu zic ca barbatii insala mai mult.si femeile dar nu in asa mare masura ca barbatii... fetele mai sunt cum mai sunt dar baietii nu au leac.
Ba da, s-a facut o statistica cum ca femeile inseala mai mult decat barbatii deoarece sunt mai multe femei care au soti si copii sau iubiti si fac trotuarul.
Da... ce sa spun cat de cat corect dar totus si femeilor cand li se pune pata...
Hai sa fim sinceri. Din experienta mea de viata, din foarte multe intamplari pe care le-am trait sau le-am auzit... am inteles un lucru. Femeile intotdeauna inseala, nu exista femeie singura si nu exista femeie sa nu aibe cel putin unu in plus. E o utopie, un cliseu sa zici ca barbatii inseala. Poate ca si ei sunt nesimtiti dar cred ca au nesimtirea de a insela pentru ca li se permite si pentru ca si femeile vor doar sex. In principiu femeile si barbatii in majoritate nu simt decat atractie fizica. Iubirea e ca, castigul la 6/49 care vine foarte rar.
DMV întreabă:
Anonima17191 întreabă: