Hello. In primul rand poate ca e necesar sa faci o schimbare din punct de vedere aimentar. E foarte indicat sa mananci cat mai multe legume si fructe.
Apoi, chiar azi am auzit o "reteta" impotriva cosurilor. Este vorba despre o masca ce se aplica in zonele cu probleme, facuta din aspirina. Da, da, ai citit bine. ASPIRINA! Zdrobesti bine 3-4 pastile de Asprina intr-un recipient si adaugi putina miere sau iaurt. Amesteci bine pana se omogenizeaza si aplici pe fata. Tot buna penttu asa ceva este si masca din Argila. Gasesti in farmacii Argila (la plicuri) si iti prepari singura masca dintr-un plic de argila amestecat cu putina apa.
Succes!
P. S. Poti incerca si Zynerit. E eficient
Si eu am acnee si folosesc de putin timp un tratament de la "Bioline" si trebuie sa ma dau dimineata si seara.Si pentru mine a functionat.Nu stiu de unde ai putea sa il cumperi pentru ca mi l-a luat maikmea
Sall...am avut si eu aceeasi problema si am folosit zynerit m. a ajutat mult incearca si uh
te pup
Pai eu ma gandeam sa incerci ceva sanatos cum ar fi fructele si legumele care contin vitaminele necesare, ai incercat? Ma gandeam la vitamina A care joaca un rol de protectie a tesutului pielii si ajuta la reducerea sebumului.(morcovii, varza si laptele contin vitamina A) Apoi vitamina B5 ajuta la combaterea acneei indirect, prin reducerea stresului, starilor de anxietate si panica, motive ale aparitiei acneei severe.Pentru un echilibru al alimentatiei, ai nevoie de 100 mg de vitamina B5 in fiecare zi, pe care o poti prelua din legumele verzi, conopida, cereale, alune, oua, carne si tarate. Iar vitamina C este cel mai bun remediu pentru acnee, este un antioxidant puternic si protejeaza pielea impotriva infectiilor! Ca tratament impotriva acneei, ai nevoie in fiecare zi de 1. 600 de mg de vitamina C, pe care o poti prelua din legumele verzi (varza, brocolli), ardeiul rosu iute, chilli, citrice, capsuni sau kiwi. Si nu uita sa consumi si alimente bogate in zinc, foarte importante in tratamentul natural impotriva acneei.Carnea macra, produsele lactate, pestele, dovleacul, fructele de mare, ouale si cerealele integrale sunt bogate in zinc, deci nu evita sa le consumi in fiecare zi. Si nu uita Evita grasimile! Sper ca ti'am fost de folos! Paa!
Pune apa intr-un vas si stai sa fiarba apoi stai in aburul care iese cam juma de ora
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: