| RAY a întrebat:

Cred ca am asteptari si pretenti prea mari de la sexul opus,voi nu credeti asta? cred ca sinceritatea,seriozitatea sunt pretenti mari, cred ca voi renunta la ele dar cu ce sa le inlocuiesc? se pot ele inlocui intro relatie?

10 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu ai aşteptări prea mari. Într-o relaţie în care există iubire, sinceritatea şi seriozitatea vin la pachet.

| RAY explică (pentru Doub):

Atunci de ce nu dau de o singura fata sincera?

| Doub a răspuns (pentru RAY):

Ai răbdare, o să dai de ea.

| RainmakerX a răspuns:

Nu, sunt de neinlocuit. O relatie fara sinceritate este una care oricum nu o sa dureze cine stie cat...iar o relatie fara seriozitate nici nu se poate numi "relatie" ci mai degraba o joaca nevinovata.
Este doar parerea mea! Relatiile adevarate nu pot exista fara sinceritate si seriozitate.
Succes!

-Blytz-

| RAY explică (pentru RainmakerX):

Dar dar cateva minciuni nevinovate sunt ok nu?

| RainmakerX a răspuns (pentru RAY):

Da,sunt ok. Cateodata un mic rau poate duce la un bine mai mare. (Adica minciunile nevinovate pot sa fie folosite pentru a apara ceva, caz in care e ok sa minti. )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinceritatea si seriozitatea Nu sunt asteptari prea mari. Daca tu esti gata sa le oferi, TREBUIE sa le si pretinzi de la cealalta persoana.De exemplu, daca tu esti serios intr-o relatie si nu flirtezi cu o alta femeie înafara de iubita ta, insa ea face asta cu altul, tu ce vei spune? "Lasa ca cer prea mult, daca ea nu poate..." Acum depinde si ce inseamna pentru tine o fata serioasa. poate intr-adevar ceri prea mult.

| Xpressurself a răspuns:

Nu ai cum pentru ca ele sunt baza unei relatii.
la fel cum ai spune cu ce pot sa inlocuiesc un copac dar sa am mere. dar merele cresc doar in copaci sunt hranite de copac, nu poti avea mere fara un pom care la randul sau are o radacina prin care absoarbe din pamant nutrientii, are frunze care au nevoie de soare si din acel intreg se naste un mar pe care tu-l culegi si il servesti.
problema nu este sinceritatea si seriozitatea, problema este felul in care le folosesti tu. posibil ca spui prea direct ce simti si nu dai timp altora sa te cunoasca mai intai. ai rabdare, deschide-te in timp fata de o fata. a fi serios intr-o relatie nu inseamna sa fii sobru ci sa respecti pe cealalt. la fel cu ai vrea si tu sa fie altii cu tine. invata de la cei care au succes. sunt destui in jurul tau.

| anamary a răspuns:

Dragul meu/ draga mea...sinceritatea, seriozitatea si respectul intr-o relatie sunt elementele ei fundamentale.Nici nu se pot numi pretentii.Pretentii sunt acestea: peste 1, 70, ochi albastrii, sani mari/ patratele, etc.
Fara sinceritate si seriozitate nu se poate numi ca ai o relatie.
Nu sunt pretentii, sunt necesitati.
Nu stiu peste ce fel de oameni ai dat tu pana acum...dar te asigur ca poti mai bine.
Nu vreau sa te jignesc in vreun fel dar iti pot spune ca uneori oamenii cu care intram intr-o relatie reflecta de obicei cateva calitati si defecte ale noastre.
Daca tu esti sincer/a si serios/serioasa...vei intalni oameni exact ca tine.

| RAY explică (pentru anamary):

De acord cu tine, sincer eu n-am avut relatii serioase si nu stiu ce am avut