anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca am cazut intr-o depresie. cel putin asta cred eu.in primul rand imi vine sa plang sau imi lacrimeaza ochii de fiecare data cand ma supar, apoi sunt foarte agitata, extrem de impulsiva.ma simt nemotivata, dimineata cand ma scol sunt fara chef de viata, fara nimic.nici pofta de mancare nu mai am.am mereu dureri de cap.noptile vreau sa spun ca sunt groaznice.ma pun in pat si apuc sa adorm dupa 1 ora, chiar daca imi este foarte somn.nici nu stiu ce sa cred,,,

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Parca ma vad in oglinda
Asa sunt si eu uneori...
Vad viata un mare c***t,ca nu e nimeni sa ma ajute, ca cu ai mei nu ma mai inteleg deloc, ajung sa-mi urasc viata.Nu mai pot invata,scrie si as sta degeaba sau preferabil in pat
Nervi,irascibilitate,si durerile de cap ma ingrozesc, nu trec de la nimic.

Nu mai stiu ce sa(mi)mai zic, nici macar nu stiu de ce`s asa si de ce ma enerveaza tot ce misca.Si restul lumii...restul lumii acuza si atat.Ma fac asa sa-i urasc

Am ajuns sa cred ca`s mai mult crize adolescentine decat depresii.
Si n-au remediu.

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Narocius...la ce te mai bagi daca dai un raspuns de ***?

ps:go back in time!

| Kazimir a răspuns:

Se rezolva cu venlafaxina si risperidona... daca nu dispui de asta te sfatuiesc sa incerci tetrahidrocannabinol (iarba) sau dextrometrofan (tussin forte/rofedex)

| noName_8681 a răspuns:

Si eu cred ca esti intr-o depresie. Incearca sa afli motivul acestei depresii, rezolva problema si o sa vezi ca o sa fie bine.
incearca si un psiholog

| ETF a răspuns:

Incearca sa nu mai plangi, crede-ma si mie mi s-a intamplat si stiu ca e greu dar incearca sa fii puternica si indiferent daca te certi sa te aperi si sa iti sustii punctul de vedere, fii putin mai indiferenta, daca tot nu merge mai bine du-te la psiholog, eu asa am facut si a mers, o sa simti ca cineva te intelege si o sa te ajute foarte mult!

| Narocius a răspuns:

E de la prea multa prostie iti zic euwinking.