Din moment ce ai spus ca mai multe fete voiau sa fie cu tine... inseamna ca totusi esti un baiat foarte foarte ok. pacat insa ca nu sti cand sa pui punct. eu zic sa nu ii mai dai nicio explicatie pentru ca oricum ei nu ii pasa de tine. a vrut doar sa-si bata joc si daca ii spui tot ce ai pe suflet dimpotriva o sa ii para bine ca a reusit ce si-a propus adica sa te faca sa suferi. deci sfatul meu termina cu ea si vezi ti de ale tale. cauta o fata care sa te respecte si sa te aprecieze.
Mie mi-a spus fata aceea cu care incepusem o relatie ca o sa ma astepte ca ea chiar tine la mine si ca fosta s-a bagat doar sa nu fiu eu fericit cu fata asta, ca pana acum de ce nu a vrut sa ne impacam, de ce fix cand mi-am facut o relatie...
Pei daca ai norocul ca fata sa vrea sa fiti iar impreuna atunci stai cu aceasta fata.
Sa tii minte ca o telatie rupta nu se mai reia pentru ca se rupe din nou si nu se merita. Drumul unui tanar este inainte, nu inapoi.
Se numeste karma. Tu ai parasit o fata care te iubea pentru fosta, asa ca fost iar nu te place.
Poate era geloasa pe noua relatie si nu putea sa te stie cu altcineva. Dar ea e confuza nu stie ce sa faca. Cel mai bine e sa aveti o discutie serioasa, ori se remediaza lucrurile ori iti vede fiecare de viata sa. Nu ai gresit nimanui si nu trebuie sa suferi asa. Discuta cu ea si vezi care e treaba. Care sunt sentimentele ei si ce are de gand in continuare. De ce nu te cheama si pe tine cand iese afara?
Da,cred ca ai facut o prostie destul de mare.Si eu am facut acelasi lucru Dupa ce m-am despartit de prietenul meu...care cica m-a placut aproape un an, am plans destul, aveam zile in care plangeam mereu apoi incetul cu incetul l-am uitat insa dupa cateva saptamani, 2-3 s-a intors din nou la mine, am fost doua zile impreuna, iar dupa a spus ca nu mai suntem impreunaAm suferit si atunci insa nu la fel de mult ca prima data.Eu cred ca ar fi bine sa incerci sa te impaci cu fata cu care te-ai combinat si pe care ai lasat-o pentru fosta sau daca nu sa ramai un timp singur sa iti poti clarifica sentimentele.E mai bine decat sa iti faci o prietena pe care nu o vei iubi..Nimeni nu merita sa sufere. sper ca te-am ajutat cat de cat! Bafta:*