Uita-te in inima ta si vezi pe cine iubesti.nu te uita ca au fost 2 ani daca nu va intelegeti bine.cateodata mai este si obisnuita crede-ma ca stiu din proprie experienta.iar daca il iubesti pe celalalt sie l pe tine explica-i cum au stat lucrurile si te va intelege daca te iubeste.nu uita.nu te uita inapoi ptk au fost 2 ani.tot ce conteaza sa va fie bine impreuna in prezent
Daca a fost doi ani frumosi normal ca nu ii poti uita dar daca se comporta urat cu tine de la inceput, dai draq ca mai pot fi si alti, vorba e ca, cred ca s-a saturat de tine in cat este indiferent, si sigur te si insala, de aia e asa, pentru ca nu mai are nevoie de tine, ar fi bine sa vorbiti, mai bine,
Orice inceput are un sf si asta e sf vostru.nu te uita la bani ci l iubire pentru ce faci cu bani? daca el te ignora iti vb urat.
Am incercat sa il caut pe baiatul acela care se comporta frumos cu mine dar nu mai vrea sa vorbeasca cu mine deoarece l-am ales pe celalalt si am vorbit cu el cat timp vorbeam si cu el.mai pot sa fac ceva?