Logic ca te doare. Bine eu nu am incercat, dar din cate am citit, da, este dureros.
Plus ca poti sa patesti multe.
Sfincterul anal extern trebuie sa fie relaxat pentru a se putea acomoda cu penisul erect.
Igiena locala este esentiala. Anusul trebuie sa fie curat, iar intestinul gol.
Daca esti incepator, ia-ti gandul de la sex anal. Sexul anal presupune o orarecare experienta si cunostinte de anatomie, in absenta carora placerea potentiala a sexului anal se poate transforma rapid in durere/neplacere – pentru ambii parteneri!
Chiar si in prezenta unei relaxari eficiente este nevoie de lubrefiant pentru a facilita penetrarea, iar miscarile trebuie sa fie fine.
Dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.
Foloseste neaparat un prezervativ. Chiar daca nu se vad, exista un numar foarte mare de bacterii in anus/rect.
Indiferent de pregatirile care se fac anterior sexului anal, indiferent de masurile de siguranta care se iau, sexul anal prezinta niste riscuri care trebuie cunoscute.
In primul rand, bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia, herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.
Indiferent de lubrefierea folosita sau de finetea actului in sine, regiunea anala este foarte sensibila si pot aparea leziuni/fisuri atata ale mucoasei anale cat si ale sfincterului anal. In functie de frecventa practicarii sexului anal (si a aletor caracteristici individuale), sfincterul anal poate suferi modificari care pot determina un grad de incontinenta anala.
Succes!
Funda?
Nu e periculos ci o idiotenie din partea ta daca ai accepta asa ceva. Te adaptezi lumii prostitutiei prea devreme si nu mergi pe drumul cel bun.
Baietii fac prostitutie?
Gigolo sunt un fel de prostituati dar tu ai 21 si ea 14 sau cum?
Eu am 14.Si chestia ciudata e ca EL(nu ea)are 21...Bine m-a ajutat mult si mi-a propus asta... Vreau sa-i intorc serviciile
Deci....Doare?! Sunt mai sensibil dacat ar trebui, spre rusinea mea
Pai nu e normal ca tu sa il lasi sa te domine pentru ca tu ajungi o depravata de la 14 ani si el e un idiot daca are intentiile astea. Trebuie sa gaseasca tipe majore nu mici ca tine.
Esti homosexual :))? Daca folositi lubrifiant pe baza de apa nu te va durea asa tare.
Sunt "tip" ...
Cum adica"asa tare"?! Adica tot ma doare?
Merci de succes.Dar mi-e frica de mooooor
Si da... Funda
Logic ca te doare. Bine eu nu am incercat, dar din cate am citit, da, este dureros.
Plus ca poti sa patesti multe.
Sfincterul anal extern trebuie sa fie relaxat pentru a se putea acomoda cu penisul erect.
Igiena locala este esentiala. Anusul trebuie sa fie curat, iar intestinul gol.
Daca esti incepator, ia-ti gandul de la sex anal. Sexul anal presupune o orarecare experienta si cunostinte de anatomie, in absenta carora placerea potentiala a sexului anal se poate transforma rapid in durere/neplacere – pentru ambii parteneri!
Chiar si in prezenta unei relaxari eficiente este nevoie de lubrefiant pentru a facilita penetrarea, iar miscarile trebuie sa fie fine.
Dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.
Foloseste neaparat un prezervativ. Chiar daca nu se vad, exista un numar foarte mare de bacterii in anus/rect.
Indiferent de pregatirile care se fac anterior sexului anal, indiferent de masurile de siguranta care se iau, sexul anal prezinta niste riscuri care trebuie cunoscute.
In primul rand, bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia, herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.
Indiferent de lubrefierea folosita sau de finetea actului in sine, regiunea anala este foarte sensibila si pot aparea leziuni/fisuri atata ale mucoasei anale cat si ale sfincterului anal. In functie de frecventa practicarii sexului anal (si a aletor caracteristici individuale), sfincterul anal poate suferi modificari care pot determina un grad de incontinenta anala.
Succes!
Funda?
Nici nu cred ca e normal sa faci asa ceva.
Poti sa faci fisura anala si sa ajungi rau.
Serios, nu-ti plac fetele?
Tu nu ai citit mai sus? Am zis ca ii sunt dator.Plus ca ma simt ...bine cand ma saruta.
Exista doua probleme sau mai multe fatete ale problemei. Doare penetrarea initiala mai mult daca el are un penis mare, care depaseste 18 cm si daca anusul tau e mai stramt decat ar trebui, altfel nu ar trebui sa doara decat poate la inceput pana se relaxeaza muschii in acea zona.
Apoi ceea ce e important de stiut e ca penetrarea "doare" mai tare atunci cand penisul e oval in sectiune si cel mai putin atunci cand penisul e aproape cilindric pentru ca atunci toti muschii din zona anala sunt stimulati in mod egal. 14 ani nu e o varsta chiar mica fiziologic vorbind dar poate fi psihologic, depinde ce iti doresti, in plus nu e nici legal, stii ca sexul cu minori se pedepseste si e mai bine sa nu il pui intr-o situatie nasoala.
Se pedepseste chiar daca nu depune"victima"(care nu e chiar victima) plangere?
Pai eu la argumentatia de drept penal sau civil nu ma pricep, dar in principiu daca se depune o plangere la adresa lui pentru ca el e major, de catre oricine care o poate sustine si cu dovezi palpabile, ceea ce e destul de greu ma gandesc, atunci evident ca poate fi pedepsit. Probabil ca singura metoda ar fi sa depui tu depozitie ca nu e adevarat, ceva de gen.
Eu cred insa ca trebuie sa mai astepti vreo doi ani. Chiar daca lucrurile si informatia au evoluat enorm in ultimul timp, cred in continuare ca varsta minima de la care cineva ar trebui sa fie liber sa faca sex fara restrictii e 16 ani. Intr-adevar varsta majoratului de la noi e putin depasita in domeniul asta, insa 14 e mult prea putin. De la 14 la 16 ani sunt 2 ani in care acumularea de informatii e majora si perspectivele se pot schimba.
Aha,deci daca-i iau apararea nu e pedepsit.Dar de unde stiu aia ce se intampla in camera/casa cuiva?! Mi se pare cuidat.Dar mi-e si frica fiindca are un fost prieten care acum ii este dusman si nu vreau sa il "toarne". Deci sfatul tau e sa astept?! Dar se poate depune plangere(nu la mine ma refer) Ca m-a hartuit.Ma refer daca ma dezbraca si chestii de genul asta. Fara contact
Treaba cu hartuitul e mai complicat de demonstrat atunci cand nu ai martori. Prietenul ala fost poate sa spuna orice, daca nu are o dovada atunci nu are nimeni ce sa faca. Dovezile pot fi luate si fizic, din cate inteleg medicii legisti pot demonstra daca a existat un contact anal intr-o perioada anume de timp, gen 24 de ore nu stiu daca mai mult, detaliile astea nu le stiu.
Nu poate sti ce se intampla in casa cuiva decat daca cineva a filmat sau fotografiat cumva.
Nu ai cum sa ii "iei apararea" Cel mai eficient e sa declari ca nu s-a intamplat nimic.
Si da, eu te sfatuiesc sa mai astepti.
Ok merci.
Scuze de intrebarea off-topic dar ai facebook sau vreo adresa unde postezi poze cu tine? asta in cazul in care tu esti in fotografia de profil, sunt innebunit dupa fotografii si cred ca ai un look fantastic in special in poza care se vede aici.
E tot un Andy, dar el e vedeta(eu nu), dar aratam asemanator.Si facebook sau poze pe net nu am.
Am inteles, pai atunci daca ai un link catre mai multe poze ale lui sau poza originala mare in cauza si ai placerea as fi recunoscator daca mi-ai trimite-o pe motanashu@yahoo.ro.
Http://www.myspace.com/andysix
Asta e myspace-ul lui.Cel adevarat
Mersi frumos
Cu placere
P.s. sexul anal nu doare asa cum se intelege in mod normal durerea asa ca e bine sa nu iti faci griji. Daca la prima penetrare vei simti o durere acuta e suficient sa-si retraga penisul pentru un minut si sa incerce din nou cu mai mare grija la inceput.
Wow, cateodata am o slabiciune pentru tipii emo, pacat ca majoritatea sunt gay
Buna! Chestia asta cu durerea depinde de fata..de organism.de baiat.
Eu sunt...Baiat,deci nu mai depinde de fata
Atunci imi cer scuze Nu m-am uitat si la nume.
S-a tampit lumea din ziua de azi! Pai tinere, daca tu ai 14 si el 21, ar trebui sa faca inchisoare...nu crezi?
De ce? Nu m-a fortat niciodata.Vad doar cum se uita la mine...Cred ca si el vrea
Ioi...asta depinde de ce vrei tu..eu cred ca ''durerea'' va fi placuta atata timp cat iti lpace persoana cu care o faci...dar sa stii daca afla cineva de asa dintre prietenii tai mai apropiati o sa fii lasat deoparte sau batjocorit pentru chesti asta(daca anturajul tau e la fel ca tine nu o sa mai fie probleme).dar daca iti plac si fetele eu cred ca mai bine sa ii ''platesti'' datoria altfel
Da...Imi place, dar durerea e durere ce-n aia a mea?
Pai nu stiam ca vrei sa fi gay sau ca esti no, dar mai bine evita-l si daca vrea sa te violeze suna la 112 cand fugi de el.
Mersii. Si, folositi lubrifiant! Cu mare grija, rabdare si ai grija sa nu afle restul. Hai fii barbat !
[ cati ani ai?]
beausingurlamasamea întreabă: