| XxThoumaxXAndyXx a întrebat:

Cred ca am mai pus intrebarea, dar...

Cat de periculos e(sau nu e) sex-ul cu un alt baiat? Precizez varstele:14 si 21..Adica...E mai dureros?

Răspuns Câştigător
| Criiistinutsa a răspuns:

Logic ca te doare. Bine eu nu am incercatlaughing, dar din cate am citit, da, este dureros. happy
Plus ca poti sa patesti multe.
Sfincterul anal extern trebuie sa fie relaxat pentru a se putea acomoda cu penisul erect.

Igiena locala este esentiala. Anusul trebuie sa fie curat, iar intestinul gol.

Daca esti incepator, ia-ti gandul de la sex anal. Sexul anal presupune o orarecare experienta si cunostinte de anatomie, in absenta carora placerea potentiala a sexului anal se poate transforma rapid in durere/neplacere – pentru ambii parteneri!

Chiar si in prezenta unei relaxari eficiente este nevoie de lubrefiant pentru a facilita penetrarea, iar miscarile trebuie sa fie fine.

Dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.

Foloseste neaparat un prezervativ. Chiar daca nu se vad, exista un numar foarte mare de bacterii in anus/rect.

Indiferent de pregatirile care se fac anterior sexului anal, indiferent de masurile de siguranta care se iau, sexul anal prezinta niste riscuri care trebuie cunoscute.

In primul rand, bolile cu transmitere sexuala pot fi contactate si prin sex anal. Ba mai mult, unele se transmit mai usor prin sex anal. Astfel, prin sex anal se pot transmite HIV, hepatita A, hepatita C, HPV, Escherichia coli, Chlamydia, herpes genital, gonoree si multe alte boli cu transmitere sexuala.

Indiferent de lubrefierea folosita sau de finetea actului in sine, regiunea anala este foarte sensibila si pot aparea leziuni/fisuri atata ale mucoasei anale cat si ale sfincterului anal. In functie de frecventa practicarii sexului anal (si a aletor caracteristici individuale), sfincterul anal poate suferi modificari care pot determina un grad de incontinenta anala.

Succeshappy!

Funda?

36 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Am inteles, pai atunci daca ai un link catre mai multe poze ale lui sau poza originala mare in cauza si ai placerea as fi recunoscator daca mi-ai trimite-o pe motanashu@yahoo.ro.

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru AlexanderAdrian):

Http://www.myspace.com/andysix
Asta e myspace-ul lui.Cel adevarat

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Mersi frumos

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru AlexanderAdrian):

Cu placere

| Leutzbv a răspuns:

S-a tampit lumea din ziua de azi! Pai tinere, daca tu ai 14 si el 21, ar trebui sa faca inchisoare...nu crezi?

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru Leutzbv):

De ce? Nu m-a fortat niciodata.Vad doar cum se uita la mine...Cred ca si el vrea