| Maddu a întrebat:

Cred ca am mai pus o intrebare de genul asta dar am nevoie de ajutor.Deci mie imi placea de un coleg de clasa dar el i-a spus colegei mele de banca si fratelui ei care e tot cu noi in clasa ca eu ii vorbesc si ii barfesc. ea mi-a spus mie chestia asta dar eu nu sunt genul care baga vorbe despre el sau sa ma razbun.acum ma gandesc serios sa ma razbun pentru ca ma simt ranita si in acelasi timp dezamagita. acum nu mai simt nimic pentru el decat ura si nimic mai mult. chestia e ca nu stiu cum sa il fac sa se simta prost pentru minciuna pe care a zis'o colegilor mei cei mai bunisadInafara de faptul ca as vrea sa fac totul fara sa afle ca stiu ce a zis? Cum sa ma iau de el fara sa le fac rau colegilor mei? Please mai multe sfaturi. fundha si vot promit...:*

Răspuns Câştigător
| wannabe a răspuns:

Mintea femeii e prea complicata si va faceti si o multime de griji. :-s

1 răspuns:
| Skins97 a răspuns:

Nu inteleg. Deci ori sunt eu anormala ori ceilalti. Eu chiar nu suport sa ma razbun si nu pot ura pe nimeni ( 1 exceptie din familie). Dar ar trebui sa uiti chestia asta. Exista inca 1000 de baieti, iar chestia cu barfa poate ca nu a inventat-o el, poate ca i-a zis cineva asta si nu cred ca a facut-o cu intentie. Daca a facut-o cu intentie poate a aflat ca il placi, iar el nu te placea de loc si din acest motiv a zis ca barfesti ca sa nu il mai placi.