In mare parte sunt de acord cu tine! Relatiile de iubire sunt prea greu de inteles si de intretinut in adolescenta dupa parerea mea. Suntem tineri,vrem distractie,libertate, vrem sa mergem la petreceri si sa interactionam cu toata lumea, iar atata timp cat suntem implicati intr'o relatie serioasa, avem si o obligatie morala fata de persoana de langa noi. Inevitabilul se va produce si vom face ceva, oricat de minor ar fi gestul care s'ar putea sa atraga certuri. Noi avem tendinta de a izbucni imediat si a ne impune punctul de vedere care mereu va fi unul de genul ''E viata mea, am dreptul sa fac ce vreau!'' si asa riscam sa ranim persoanele din jurul nostru.
Parerea mea
Relatia serioasa e pentru oameni seriosi si independenti din majoritatea punctelor de vedere.
Cat timp ai in fata un examen/teza si nu un serviciu aia nu trebuie sa fie relatie cu obligatii, trebuie sa fie doar dragoste si fun.
O sa aveti timp destul si de raspundere toata viata, insa mare atentie ca daca acum cat sunteti adolescenti nu consumati complet placerile varstei, mai tarziu 40-45 de ani incolo o sa faceti greseli incercand sa retraiti tineretea si veti mai arata si penibil.
Distractie si respect!
Astept si o parere personala, daca nu te superi