Imi plac intrebarile tale dar pe asta nu o inteleg. Am citit postarea de 3 ori dar parca vorbesti in chineza. Daca imi explici ce vrei sa zici iti voi da un raspuns.
Poate le spui și tu persoanelor homofobe pe care le cunosc teoria asta, că e bună.
Eu consider că vrei să excluzi influența genetică, pentru că este mai simplu să zici că nu te-ai născut cu acea caracteristică decât să conștientizezi că nu ai control asupra situației. Nu ma refer la tine în mod particular, ci la aceia care susțin ca tine.
Ceea ce spui tu de fapt este ca ai control și dacă vrei, mai târziu poți sa te orientezi cum vrei. Eu una consider că este o combinație genetică, dar și psihologică (atașamente, experiente externe, percepția sociala etc) cum ai zis. Nu are cum sa fie doar varianta ta, pentru că ar însemna să ai control și sa te poți schimba când vrei și după cum vrei, ceea ce nu cred ca se întâmplă cu acești oameni chiar și după terapie și etc. Nu ai control absolut asupra acestei chestii.
Eu cred ca homosexualii se nasc asa. Lor nu le place pasarica si prefera un falus in partea dorsala sau sa isi introduca falusul in orificiul pe unde iese căcuța. Daca asta este preferinta lor, nu sunt eu in masura sa-i judec, fiecare sa faca ce vrea cu corpul lui. Cum functioneaza atractia romantica intre gay nu stiu. Dar la hetero este foarte simplu: aspectul fizic duce la atractie sexuala, atractia sexuala duce la o relatie romantica, relatia romantica duce la timp si timpul la atasament. Este pura biologie. Nimic spectaculos sau magic. Ca sa nu mai existe confuzii aici ma refer strict la relatiile romantice dintre un barbat hetero si o femeie hetero. Nu la dragostea legita a unei mame sau a unui prieten bun sau a unui caine. Tehnic vorbind doar un caine te poate iubi cu adevarat. Daca esti urat si sarac cainele iti va fi loial si se va bucura sa te vada chiar daca tot ce ai sa-i oderi este doar o bucata de paine uscata si un pic de afectiune. O femeie te accepta doar, nu te poate iubi. Si ca sa te accepte trebuie sa te considere in mai putin de 5 secunde dragut sau frumos. Si frumusetea nu este subiectiva, este obiectiva. Femeile nu au preferinte ele au setari biologice, toate femeile vor acelasi barbat ( inalt, lean si cu fata simetrica) desigur poti sa pacalesti biologia doar daca o platesti, adica sa-i oferi confort financiar. Dar cu toti banii din lume nu se va simtii atrasa de tine niciodata si va tanjii dupa un barbat frumos care sa o reguleze bine.