Este dar nu-l prea las eu, adica sunt mai distanta.
Complicată viață ai... tu îl placi. El nu ești șigură că te place. Și tot așa vă învârtiți în jurul cozii...
Un baiat timid si fara experienta va face orice doar sa ascunda ce simte, pentru ca este important pentru el si teama de esec il blocheaza. Daca ar afla ca-l placi ar fi foarte fericit, dar tot i-ar fi teama sa-si expuna slabiciunea si s-ar putea sa nu treaca la fapte. Insa toata asta tine pana a facut acel pas, apoi lucrurile merg mult mai bine. Asa ca daca se teme sa faca pasul, fa-l tu sau impinge-l :p
Dar nu stiu daca se teme nici macar nu stiu sigur daca ma place..cum as putea sa'mi dau seama?
Depinde, daca l-as cunoaste cu siguranta ti-as spune dar daca te place cu siguranta si-ar lua inima in dinti si ti-ar spune. Sau cand te bagi in seama cu el se rusineaza sau pleaca? Depinde... am crezut ca e genul care se teme sa spuna ceea ce simte
Eu nu ma bag in seama cu el.El se baga in seama cu mine uneori prin intermediul altora dar eu, fiind mai timida, fac cumva sa il ''inchid'' wow, cred ca mi-am dat seama de ceva din discutia asta.
anonim_4396 întreabă:
zuzu333333_4283 întreabă: