Draga mea, nu e nici unicul si nici unicat nu e(din cate scrii observ ca nu va prea potriviti). Ceea ce iti lipseste tie e experienta in materie de baieti, prin asta nu ma refer neaparat la o relatie. Prima data e mai greu, restul trec mai usor.
Ai dreptate, dar crede-ma: stiu ce caut (si, printre altele, am si gasit). Important e ca o sa-mi treaca, deci nu e ceva fatal. nu am dus lipsa de atentie din partea baietilor(poate nu se vede in poza, dar sunt destul de draguta, si modesta ). Probabil chestia aia a fost ceva de genu' "eroare de calcul".
Oh, nu am spus ca nu stii ce cauti, insa cateodata trebuie sa te aventurezi si in necunoscut, sa nu mai fii atat de calculata, sa te simti libera sa spui ce simti si sa faci ce simti. Nu intalnim tot timpul oameni care sa corespunda cerintelor noastre, insa daca ar fi asa cum am mai evolua ca oameni? (deoarece cerintele noastre corespund in general unui tip de oameni care ori ne sunt asemanatori, ori ne completeaza). Ma bucur ca ai gasit ce ai cautat si sper ca in final sa ai un crush pe el, nu pe celalat
Ideea e ca nu l-ai uitat. Ce trebuie sa faci e sa iti faci curatenie in viata si in ganduri.
O sa treaca atata timp cat mintea ta va fi ocupata cu lucruri mai importante si de ajutor pe termen lung. E clar ca acest baiat a incercat sa te manipuleze sau sa faca santaj emotional si de aici toate reactiile tale.
Fa-ti o evaluare a ceea ce faci si vezi cum poti sa-l inlocuiesti cu alte lucruri mai de valoare
Mersi, n-am apucat sa-ti multumesc de sfat. Chiar ca am o gramada de probleme pe cap gen fratii mei si facultatea.
Incearca in unele momente sa fii "egoista" si sa iti faci timp si pentru tine iar criteriile oricum se mai schimba cu timpul...
Ca si sugestie iti spun cauta o persoana inteleapta prin dovezi si nu prin vorbe neaparat.
Pai mi-am gasit, ghidandu-ma dupa logica si egoism ) (pentru fratii mei)
Oricum, e bine ca exista asemenea site, unde poti primi sfaturi de la oricine se pricepe sa le dea
Corect
Ce pot spune,te crezi bine facuta? din ce vad eu in poza de la avatar esti cam micuta(pe langa mine doh...) inseamna ca tipu e sub dezvoltat daca e mai mic ca tinehehe... scuze, nu asta era ideea.
ce vroiam sa iti spun e ca nu conteaza scoala pe care o ai pe diplome, conteaza scoala vieti
Atat... in fata domnului nu ne ia separati
gen: TU ai facultate, esti prima, eu am 1 clasa ma ia ultimul.
Intelegi? facultatea e pas, fata de facultatea vieti o sa te lovesti mai incolo de unele chestii.
Am fundul mare
Ma rog, pana la scoala vietii mai am de papat ceva grisuletz.
Nare nimic imi plac femeile bine facute eu sunt ceva gen 1, 85 cu vreo 100 de kg deci... iti dai seama ca sunt un om 'greu'
Ca sa vezi ce fac prostia si increderea oarba a unei fete intr-un baiat, cazul fetei de la Tg-Jiu care si-a omorat propriul tata, ideea ar fi sa mai coborati cu picioarele pe pamant ca nu tot ce zboara se mananca, ce s-a intamplat in ziua de 9 februarie 2011?
Tu acum nu faci decat sa te joci cu sentimentele celui pe care il numesti prieten actual deoarece ne scrii despre el de parca numai el pune suflet in relatia actuala, ai grija ca roata se intoarce. Nu conteaza ca ai 3 ochi 4 maini si 5 picioare, 500 kg greutate si 10 km inaltime, trebuie sa ai suflet si respect pentru partener (reciproc) ca altfel ese bataie de joc, eu cred ca actualul a fost decat un fel de pansament la sufletul ranit, cu ce anume te-a ranit "paraipan" ala nu stiu, decat cu vrajeala pe net? sa fim seriosi, ar trebui sa-ti pui niste intrebari sau sa mergi la un psiholog, pune-ti ordine in viata ca deja ai 20 de ani
Aoleu! Dar n-am de gand sa-mi omor tatal pentru ala ) iar cu prietenul actual sunt pentru ca el intr-adevar merita (sunt foarte constienta de asta) si eu chiar tin la el! Iti dai seama, am si eu momente cand imi revin amintirile dar vreau sa trec peste de aia am si pus intrebarea asta. Eu si prietenul de-acum, avem planuri mari (printre care sa ne petrecem restul vietii impreuna). Ne intelegem minunat (iar eu am un cacacter complicat) asa ca nu l-as insela nici macar pentru toata populatia masculina a Terreei!
Dar mersi pentru opinie Asa macar imi fac si eu o idee despre cum se vad lucrurile astea din persectiva.
Sincer, poti sa scrii o carte despre asta ar avea succes Sigur as cumpara-o Ar fi subiect de bac Si scuze daca te deranjeaza raspunsul Nu ma pot abtine -.-'
Crezi?! Am talent Tie o sa-ti trimit primul exemplar tiparit ))
M-as simti onorat
Desigur ca va trece. Incearca sa te resemnezi cu acest gind si nu te mai stresa din acest motiv. Bafta!
Tu treci prin stress fizic si asta nu e bine si stiu ca am citi femeile sau Domnisoarele cu greu se uita e mai bine sa te calmez putin si sa ai o partenera normala care te poate linisti tot timpul un barbat normal asa e normal stii.
E... Mi-am revenit. Fantomele trecutului din noptile cu luna plina.
Ma bucur ca te simti bine cred ca ai 13 ani...nu?
Injura,e repetent! eu zic sa il lasi si sa et gansesti la lucruri maii bune decat el, daca nu poti pot gasi la farmacie ceva pentru stres si da, o sa iti treaca pentru ca pana la urma te vei casatori cu altcineva cred si vei avea familia ta cu el, sau de cu nu ii zici si esti usurata