anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca incep sa ma indragostesc. Problema este ca el nu vrea sa aiba o iubita din cauza unei fete care l-a facut sa sufere sad Noi suntem foarte buni prieteni si mi-e teama sa ii spun ceea ce simt. Astazi cand ne-am intalnit m-a sarutat :-s Dar apoi s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si desi am incercat sa vorbesc cu el despre asta a schimbat subiectul. Chiar nu stiu ce sa fac si nu prea il mai inteleg :-s Ce anume ma sfatuiti? :-s Ms anticipat :*

Răspuns Câştigător
| robu a răspuns:

Imi pare totusi ca tu tiai creat o persoana fantastica eu sokot ca tu poate si simti ceva pentru el insa el pur si simplu se joaca cu tine te foloseste cautati presoana care iti va intelege ghindurile care va imbla el dupa tine nu tu sal suni sai scrii dar el pe tine

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cauzele pierdute sunt cele mai intresantetongue
Mai ales tipii care tin doliu dupa iubirile pierdute. Le castigi greu increderea insa odata castigata te-ai ales cu un super tiphee hee

| gigiro a răspuns:

Poate nu a uitat-o inca, ii mai trebuie timp.In orice caz, trebuie sa-i spui ca nu toate fetele sunt la fel(sau sa-i dai de inteles)

| fabiola a răspuns:

Eu zic sa nu-i grabesti sentimentele si chiar gusta primii fiori ai dragostei! Mai tarziu te va aprecia mult pentru faptul ca l-ai inteles!

| Miauti a răspuns:

Te minte! te vrea pentru sex!
Inchipuieste si tu de ce te ar saruta odata ce el nu vrea sa fi iubita lui. Adica daca sufera de ce mai ii trebuie o fata cu care sa se sarute?

E ca si cum ai zice "vreau sa fac sex, dar nu dragoste ca am suferit"

Iti dau un sfat "spune-i ca te desparti de el, deoarece vreai sa faci sex cu el, dar fiindca sufera iti cauti pe altu care pune ceva in relatie "

| andreea_9470 a răspuns:

Eu cred ca te place si el, doar ca sufera din cauza ex-ei. poate a vrut sa vada ce simte daca te saruta si s-a amintit de cealalta.ar trebui sa deschizi subiectul asta si sa vorbiti deschis.in felul acesta vei scapa de indoieli

bafta multa:*

| Simoni a răspuns:

Probabil ca si el simte acelasi lucru si ii este rusine sa iti spuna confused.
incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti. si ca tu nu o sa-l faci niciodata sa sufere. :p

bafta happy